ponedjeljak, 18. travnja 2011.

TRIJANGEL JE PRED NAMA

.
.
Još je nepunih dva tjedna do trijangla. Nažalost ove godine nede sve po planu jer nam je Vlado više manje još uvijek prikovan za krevet pa smo morali i odgoditi preciznu. No to neće ništa promijeniti što se tiće svrhe natjecanja pa ćemo pobjednika trijangla proglasiti zadnje nedjelje u kolovozu. Ostale pripreme teku po planu i veseli me što ćemo imati dosta novosti na samoj trci. Bary danas kreće u finalizaciju karte na Trakoščanu. Tri dana posla je pred njim i imat ćemo novu kartu za sprint koja će promociju doživjeti na samom natjecanju. To znaći da će se idući vikend finalizirati staze na samom terenu pa ćemo u sastavu Kole, ja i Vlado put Bednje i Trakoščana. U Bednji dogovaramo smještaj i tu nebi trebalo biti problema. Općinsko čelništvo je susretljivo i posjetit će nas na manifestaciji. Inače je za prvi svibanj oko dvorca pravi mali mravinjak te se očekuje 20-tak tisućica ljudi. Zato je bitnno da pratite informacije i da parkirate tamo gdje vam kažemo da nebi imali probleme s dolaskom do ciljnog prostora. Jesti i piti bute sigurno imali gdje.
Veseli nas i rađanje jednog novog orijentacijskog kluba iz Belog Manastira čiji rad i školu orijentacije pratimo već neko vrijeme na njihovim web stranicama. Za sada rade unutar udruge "Izbor", a kakvo će si ime odabrati vidjet ćemo u petom mjesecu kada očekujemo i osnivačku skupštinu. Nikola nas je obradovo viješću o njihovom dolasku na trijangel, pa ćemo tako svjedoćiti i prvom nastupu najmlađeg hrvatskog orijentacijskog kluba. Vrijedno treniraju na karti koju ćemo promovirati u srpnju na prvenstvu RH na srednjim stazama.
Jućer smo Kole i ja bili na Maruševcu. Sve je obavljeno što se terenskog dijela tiče. Staze su 95 posto gotove, morat ćemo malo doreambulirati dijelove karte i pomaknuti par kontrola i to je to. Čeka nas stara destinacija kod Barbare gdje se može i pojesti i popiti u pauzi između trka. Bajkere očekuju prave duge staze bez milosti i po pravilniku. Dobri izbori varijanti bit će odlučujuči, a po putevima se uglavnom da voziti jako brzo. Nadamo se suhom vremenu.
Stranice natjecanja još nisu u punoj funkciji, ali imate poziv, imate on-line prijave i to je za sada ono što vam treba. Ljudi se već prijavljuju, a nadam se da znate da su neki već zaradili i besplatne startnine kao vodeći u ligi OKM nakon prve trke. Ako neznate, još jednom pročitajte poziv.
ŽMB

Nema komentara:

Objavi komentar