srijeda, 16. ožujka 2011.

SAJMENI NAM STIŽU

.



Još je nešto više od dva tjedna ostalo pred nama do početka sezone MTBO-a.
Poziv još nije poslan, jer smo dali našem Luki da ga estetski oblikuje, a on je ipak još školarac kojemu su preće neke druge obaveze. No plakat je već odavno na stranicama pa vjerujem da informacija ima zasad dovoljno. Poziv slijedi za dan dva.

Što smo to Vam pripremili ?...kao uvijek nekoliko iznenađenja.

1) Iako nismo to najavili, naš predsjednik nas je obradoval novim komadom MTB-O karte pa će se trka voziti na karti LUŽEC koja je proširenje dosadašnje karte LUŽEC - ČISTINJE. Time smo nastavili projekt LUŽEC koji će u konačnici značiti kartriranjem desetak kvadrata šume i spajanje sa Varaždinskim toplicama.

2) Ove godine krećemo sa malo drugačijim medaljama koje će se dijeliti pobjednicima. Svaka medalja će biti unikatna i izrađivat će se ručno. Materijal je nabavljen, a autor medalja biti će naš Silvio Šafran i njegov Svijet od stakla.

3) Pripremili smo i propozicije Lige OK Međimurja. Kada ih izdefiniramo u još nekim detaljima čeka vas zanimljivo štivo. Ono što je bitno za početak je da Vas osim borbe za medalje i priznanja saveza na Lušcu čeka i borba za besplatne startnine na slijedećoj trci, no o tome onda kada prezentiramo propozicije lige.

Odlučili smo se sukladno sa odlukama IO-a (Državno prvenstvo, nova karta, velike medalje, povećani troškovi) za nešto višu startninu koja će biti jednaka i za strance, ali će u konačnici kroz sezonu klub sukladno propozicijama svoje lige "subvencionirati" natjecatelje sa nekih 3-4 tisuće kuna besplatnih startnina.

Pratite što se dešava sa sajmenima na stranicama natjecanja i FB grupi.

Prijavite se na OOline

Nema komentara:

Objavi komentar