ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

RAVNIJA GORA ILITI NASTAVAK SAGE O MEMORIJALU

.


Danas mi je prvi radni dan nakon puuuno dana GO-a. Malo bum predahnul nakon prologa memorijala i odmah smo spremni za nastavak.

Danas je i zadnji dan prijava za MAIN EVENT pa da podjelim samo nekoliko informacija koje će nekima olakšati ili otežati prijavu.

Prvo noćno: Postavljalo se pitanje mogulise klinci pustit na stazu s obzirom na kartu, odgovor je mogu jer je Vlado obečal da bu vodil o tome računa...
Mislim da je prvo noćno prvenstvo nakon puuuuno godina dovoljan izazov za sve.

Drugo Lužec: Nadam se da ste se već priviknuli na kriterij karte i na jame, punikve, udubljenja i rupe? Sve ostalo je već rečeno. Naravno po starom dobrom običaju biti će i besplatne klope (lovci doniraju meso, a na kuharu je da odluči kaj bu stim...)

Treče Ravna Gora: Bude ravnija. Nebu tak ekstremno jer bu start na cca 680 nadmorske, a cilj na 510. Što znaći da bumo vas nekak prevozili s cilja do Filićevog doma. Staze su u rasponu od cca 4500 sa 220 nadmorske za M21 do 1900 sa 60 nadmorske za MŽ12tice. Znači i klincima nebu baš žmefke. Naravno to nije konačno u metar jer još moram jemput to sve pogledati ovaj tjedan.

Kad obavimo zadnje terenske provjere imat ćete i drugi dio biltena pa i sve tehnikalije.

Čestitke pobjednicima dosadašnjeg dijela, a rezultati budu uskoro (ne baš mom).

ŽMB

Nema komentara:

Objavi komentar