subota, 20. kolovoza 2011.

6. ti memorijal


.


Malo smo se pritajili što se tiče ovogodišnjeg memorijala, no on je u fazi finalizacije pa od danas na dalje možete očekivati svakodnevne informacije na stranicama: http://summercrofest.blogspot.com/
One stare stranice više se neće koristiti no i na njima budem objavil link tak da nema beda.

Šta ima novoga? Pa puno toga s obzirom da neke stvari nismo ni planirali, a uspjeli smo ih izrealizirati.

Idemo po redu:
Prvi dan u subotu natjeravat ćemo se uglavnom po graberju. Našli bute nas "Kod mrtvaca". To je birtija prek puta groblja. Tam je velko parkiralište i đabe je što je bitno jer je velika gužva za špancir. Prvo nam slijedi Sprint štafeta. Dakle nešto brzo i kratko gdje će pogreške odlučivati. Propozicije već znate iz dosadašnjih trka štafetnog kupa, a za zaboravne ćemo ih ponoviti na stranicama natjecanja. Obucite patike za park i po plinu. Zatim predveće je na istoj karti špancir trka. To je u stvari sprint sa skorom koji se obilazi  u najvećoj gužvi. Svaka pokupljena kontrola skida vrijeme, nešto poput prošlogodišnjih propozicija. Male su korekcije u propozicijama pa i njih proučite. Medalje i pokloni su standardni i bit će za sve trke memorijala: Unikatne medalje sa puminim znakom i vinčeka, tj pizze i hotdog za one mlađe.
Docrtana je i karta pa bute i trčali na novom komadu. (neplanirano). Dakle to je peta nova karta od nas ove godine.
Navečer se spava u već poznatoj dvorani gospodarske škole, a za one zahtjevnije možete baciti pogled na stranice špancirfesta
Meni je interesantna opcija i spavanja pod šatorima na Dravi jer je taj dan dobar program (Niki Belucci), a sutradan smo ionako tamo.
Dakle u Nedjelju je na rasporedu sprint za sprint Kup. Potpuno nova karta (6ta ove godine) garancija je interesantnosti, a potrudit ću se da i staze budu zanimljive. Morate doći do nove sportske dvorane, tam je veliko parkiralište koje se ne plaća. Zatim je bitno poštovati karantenu, a da ne bude dosadno u njoj osigurali smo vam dobru poziciju na terasi koja se inaće koristi kao večernja open air pozornica sa nekoliko šankova.
Popodne je precizna...na istoj karti. To je zadnja trka trijangla i proglasit ćemo i pobjednika sve tri discipline. Da podsjetim, boduju se trke na Maruševcu (MTB-O i sprint), Trakoščanu i ova. Tablicu sa trenutnim poretkom i propozicijama bumo objavili na vrijeme.
Da ne zaboravim, sve trke su za ligu OKM, prvoplasirani ne plačaju startninu, a trenutni poredak isto ide uskoro na stranice.
Zatim malo pauziramo i onda opet idući vikend...a o tome u drugom postu.

ŽMB

Nema komentara:

Objavi komentar