ponedjeljak, 4. srpnja 2011.

ZADNJI DAN PRIJAVA ZA S&B OPEN

.
.
.
Eto ušli smo u zadnji tjedan prije naše S&B OPEN utrke. Do danas su još prijave a sutra idu karte u štampu. Sve je provjereno i na terenu. Prije tjedan i pol mala ekspedicija Duhovića pojačana s Vladom otisnula se po zadnji put pred trku put Našica i Belog Manastira pa da vidimo kaj je novoga i što nas čeka...

U Našicama kao prvo opet moram istaknuti veliku Krešinu potporu. Sve što zamislimo on konkretizira. Park je prekrasan, malo smo doreambulirali na dijelovima i to je to. Ciljni prostor malo je drugačiji nego prošle godine pa upozoravam one koji su bili da tamo ne dolaze. Cilj je Centar i parking oko centra. Parking se naplaćuje ali neku sitnicu pa nismo šteli komplicirati. Dakle, zatim se uđe u park (s juga) i nemrete fulati. Ciljni prostor je ispred dvorca na ljetnoj pozornici. Karantena će biti jasno označena i molim da je se pridržavate. Iz par pozicija u karanteni može se lijepo vidjeti i natjecateljsko područje tako da se može i uživati u navijanju.
U ciljnom prostoru u samom dvorcu moći će se pojesti i odličan slavonski gulaš pojačan osvježenjima po popularnoj cijeni. Priprema je na lokalnoj ribičkoj udruzi. U blizini je odmah i teresa hotela za kavicu i uživanje (nadam se na suncu). Uglavnom, kombinacija poluotvorenih površina za svaki slučaj. Bit će dodatni toi toi na putu na start za one kojima prigusti.
Što se same trke tiče, pripremite kopačke i turbo punjenje. Ono na što upozoravam je da ću po prvi puta izvesti koncepciju staza sa "virtualnom" izmjenom karte. Mislio sam ovo tajiti, ali radi klinaca koje treba pripremiti (a i oni će ju imati) valja reči da se ne radi o klasičnoj izmjeni već su dvije karte otisnute na jednom papiru tako da jedan dio staze jurite po prvoj karti, a drugi po drugoj. Ovime se dobije na preglednosti same staze. Za one koji se služe OCAD-om ne moram ni naglašavati koliko sam si iskomplicirao život.
Nagrade sa prvoplasirane će biti ponovo unikatne medalje i one prigodne koje će nam Krešo podijeliti u skladu sa dobrim Slavonski običajima

U Belom Manastiru čeka nas kompleks školskih dvorišta (nekoliko škola na hrpi) s par ulica i trgom. Sve u svemu Vlado je pripremio interesantnu extended koncepciju kako bi sve kategorije obišle i centar grada. Trči se u tenisicama, a spava se u novoj velikoj sportskoj dvorani. Tamo će biti i start i cilj. Dakle pratite oznake, tražite novu sportsku dvoranu i kad jednom tamo dođete nemojte se radi karantene razmiliti po gradu.

Zlatno brdo je područje poznato i kao Bansko brdi ili Banska kosa. Nalazi se u području Popovca nedaleko od Belog Manastira. Tu vas čeka ciljni prostor na livadi, ali sa kompletnom infrastrukturom uključujući i šatore, cisterne sa sanitetskom vodom, wcima i ostalim. Karta je spremna, stavite štucne i kopačke i po plinu. Na području ima i nekoliko "opasnih" bunara koji se ne vide na prvi pogled, ali Nikolina ekipa ih je osigurala tako da budu vidljivi i nebi trebalo biti problema. Eto zasad toliko, o fondu nagrada neću više pisati jer sam ga već naveo.
Očekujte uskoro i sve tehničke detalje oko trka, pa i startne liste. Pozdravljam vas sa nekoliko fotografija sa planiranja staza u Našicama:



Stranice natjecanja
Prijave
FB

Nema komentara:

Objavi komentar