Pokreće Blogger.

četvrtak, 3. veljače 2011.

ETO GA NOVE PRED NAMA

Share & Comment






Kako se približava nova sezona osjetih poriv da na ovom nekada aktivnom blogu napišem pokoji post, pa eto ga prvi.

Neslužbeno je na nekim prajvet stranicama izašel i kalendar za ovu godinu. Šta ima novoga u odnosu na onaj stari...pa kaj se dotikavlje mojeg klubija ima dosta toga.
Urodili su plodom naši napori da prethodnu verziju kalendara stavimo u papir za spaljivanje iliti rezanje. Zadovoljni smo promjenama koje su donijele bodovanje još nekih naših trka za kup/sprint kup. Iduće godine bi napokon trebali i znati kriterije koje će IO propisati ( a skupština amenovati) za pojedini rang trka tako da bi na vrijeme mogli odlučiti što ćemo raditi, a što ne. No to je već budučnost, idemo na sadašnjost:

Radimo ukupno 17 trka. Bit će tu svega, od sprinteva, dugih, kratkih, srednjih, štafeta, španciranja, noćnih, MTB-o, PRE-O...Za svakog ponešto. Još uvijek nas pere pozitivna energija i nismo se zasitili organiziranja, iako nam je kilometraža na brojčaniku poprilična. Kad bumo smanjili tempo radi istrošenosti, sam bog zna...

Kaj bu novoga (govorim kod nas)?
1) Nove karte:
Trakoščan, Našice (za mnoge nova), Beli Manastir, Zlatno Brdo, Šuma Jelačička, Kamenica 2
2) Povratak nočnog prvenstva u VŽ toplicama
3) Službena sprint štafeta za štafetni kup
4) Gostovanje PWT Travela u Našicama

Organiziramo čak 5 državnih prvenstva (noćno, middle, sprint, MTB-o srednje i duge)

Spremamo iznenađenje za Ravnu Goru

U  planu je pokretanje lige OK Međimurja sa brojnim zgodnim nagradama. (O ovome više kada do kraja definiramo propozicije).

Klub se zimus i nanovo oblekel pa bumo i malo fajneši...jedino kaj nam precjednička križa štekaju i morat ćemo se prilagoditi u nekim stvarima njima.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com