četvrtak, 3. veljače 2011.

ETO GA NOVE PRED NAMA







Kako se približava nova sezona osjetih poriv da na ovom nekada aktivnom blogu napišem pokoji post, pa eto ga prvi.

Neslužbeno je na nekim prajvet stranicama izašel i kalendar za ovu godinu. Šta ima novoga u odnosu na onaj stari...pa kaj se dotikavlje mojeg klubija ima dosta toga.
Urodili su plodom naši napori da prethodnu verziju kalendara stavimo u papir za spaljivanje iliti rezanje. Zadovoljni smo promjenama koje su donijele bodovanje još nekih naših trka za kup/sprint kup. Iduće godine bi napokon trebali i znati kriterije koje će IO propisati ( a skupština amenovati) za pojedini rang trka tako da bi na vrijeme mogli odlučiti što ćemo raditi, a što ne. No to je već budučnost, idemo na sadašnjost:

Radimo ukupno 17 trka. Bit će tu svega, od sprinteva, dugih, kratkih, srednjih, štafeta, španciranja, noćnih, MTB-o, PRE-O...Za svakog ponešto. Još uvijek nas pere pozitivna energija i nismo se zasitili organiziranja, iako nam je kilometraža na brojčaniku poprilična. Kad bumo smanjili tempo radi istrošenosti, sam bog zna...

Kaj bu novoga (govorim kod nas)?
1) Nove karte:
Trakoščan, Našice (za mnoge nova), Beli Manastir, Zlatno Brdo, Šuma Jelačička, Kamenica 2
2) Povratak nočnog prvenstva u VŽ toplicama
3) Službena sprint štafeta za štafetni kup
4) Gostovanje PWT Travela u Našicama

Organiziramo čak 5 državnih prvenstva (noćno, middle, sprint, MTB-o srednje i duge)

Spremamo iznenađenje za Ravnu Goru

U  planu je pokretanje lige OK Međimurja sa brojnim zgodnim nagradama. (O ovome više kada do kraja definiramo propozicije).

Klub se zimus i nanovo oblekel pa bumo i malo fajneši...jedino kaj nam precjednička križa štekaju i morat ćemo se prilagoditi u nekim stvarima njima.

Nema komentara:

Objavi komentar