petak, 23. travnja 2010.

TJEDAN DANA DO 3JANGLA

Eto još je tjeden dni do trijangla, ljubilarnog štrtog. Pripreme su u tijeku i radi se punom parom. Pomalo vas filamo sa informacijama na fejsu i na stranicama, a mala vojska ljudi (3 kom) radi na pripremi. Sve bumo izrealizirali kaj se more, a kaj se nemre bu dobro i ovak. Lužec za sad ne širimo jer se nema cajta, mora se nekoliko puta i na pričest, krstitke itd...pa se nemre sve stiči. Problem je što se prek tjedna nikaj nemre napraviti.
No sve bu to 5. Maruševec je spreman, Toplice su spremne, Lužec je spreman odavno. Vlado je danas na provjeri zadataka, sprintevi su splanirani, MTB je skoro pa splaniran, a ovaj vikend se još obilazi , označava, definiraju opisi ktja itd.
Prijave su gotove f ponedeljak i nakon toga slijede friške informacije.
Još nismo 100% ziher za spavanje, al ak nikak drukčije spali bute u Selnici.
Dečki iz Maratona se opet bruse za neku klopu pa bumo vidli jel je bu, i ak je bu jel bu baš ono skroz đabe...
Familija je inače bila na ponikvami. Meni je bilo skroz okej jedino kaj smo se zblatili svi poprek na dječjoj, a poslje smo morali iti baki u bolnicu pa smo tam došli ko prasci...no i to je nekak prošlo. Staza mi je bila ne preveč teška, a sobzirom na kapacitete vrijeme mi je bilo vrhunsko. Dobro je pauzirat koju godinu Ponikve pa su ti onda opet interesantne.
Za 3jangel je Grega nabavil i nekaj nosača za karte za biciklina pa još ima par ak ste zainteresirani...cijena je nabavna njegova.(nebum zarađival na vama)
Ak se ne stignem tu javiti pratite stranice natjecanja i fejsbuk.
Živi mi i zdravi bili.

Nema komentara:

Objavi komentar