utorak, 6. travnja 2010.

Štrti trijangel

Za nekaj manje od mjesec dni počinje i završava naš štrti trijangel. Se smo dogovorili kaj treja za ve i poziva smo poslali na raznorazne adrese.
Malo smo i poriftali stranice trke koje sad izgledaju male lepše, a morete se i mom prijaviti onlajn. Još nije se goteve, al bu skoro.
Čeka nas opet montinbajk na lušcu, a nadam se da bu manje blatno neg prije. Vlado pu probal dorisati komad karte. Al ak nebu stigel, najte zameriti. F toplicama bumo imali kakti novu kartu Minerve. Razlika od stare je da bu na njoj več šume pa tople preporučam najte nositi tenesice, več si blečite kopačke.
Onda bumo v maruševcu bežali oko dvorca na novoj sprint karti, a tam bumo i precizirali. Pokušavam ovih dana smjestiti ove z daljega u njihovu školu, a o rezultatu vas izvjestim. Nadam se da Grof Pongrac nebu previše pi.dil kaj mu trčimo po dvorišču i imanju.
Vidim da je na sceni veselo ovih dana...neko ima večeg, neko ima manjeg...nestaju linkovi sa stranica, rađaju se nove stranice...uglavnom ništa novoga...sve smo to več puno puta prošli i u prvom licu.
Za kapelu još nis ziher jer sam dežurni taj vikend...no morti nekaj poriftamo.

Nema komentara:

Objavi komentar