petak, 5. ožujka 2010.

SAJMENI DANI MTB ORIENTEERING 2010

Još je otprilike dva tjedna do naše prve trke - MTBO koju organiziramo s prijateljima iz BK Maraton. Poziv je malo kasnio zbog toga jer se čekala odluka o kategorijama. Trka će znaći ići u subotu 20.03. na novoj MTB-O karti LUŽEC-ČISTINJE.

Sve informacije biti će prezentirane na stranicama natjecanja. Kako još nema ni službenog zapisnika sa zadnje sjednice IO-a, a nema ni službenog kalendara (bar ga mi nismo dobili), možemo samo pretpostaviti kojeg ranga će biti utrka. Nadam se da Vas to neće spriječiti da dođete jer to su ionako stvari koje se kod nas retroaktivno uvijek daju poriftati.
Nepoznanica za organizatora je i kako će naplatiti startnine jer još uvijek neznamo kako će nas se upoznati koji su registrirani natjecatelji.
Mi ćemo naravno do zadnjeg dana čekati, ali mislim da IO treba organizatorima dostaviti uvid u registrirane natjecatelje.
Stranice natjecanja se polako formiraju, za sada je gore poziv i link na onlajn prijave. U pripremi su nove rekonstruirane stranice koje će osvanuti u idućem tjednu.
U subotu se ide na teren. Lagani pogled iz autobusa daje naslutiti da je snijeg u šumi, a kako čemo prepoznati puteve, bumo vidli. MTB Orijentacisti su ionako poseban kov ljudi kojima snijeg ne predstavlja problem već dodatni izazov.
Ako ništa drugo, nitko neće moći biti diskan jer je kratio stazu ukoliko će putevi biti slabije vidljivi zbog snijega.

Nema komentara:

Objavi komentar