Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 15. ožujka 2010.

SAJMENI DANI MTB ORIENTEERING - ZADNJI DAN PRIJAVA

Share & Comment
Danas je zadnji dan prijava za našu prvu ovogodišnju trku u MTB orijentaciji. Pripreme za trku prati stalno nadlijetanje specijalnog NLO iznad terena koji ispuhuje topli zrak i topi snijeg. Kole je jučer bil na licu mjesta i kaže da se neki putevi već naziru. Danas sam letimično bacil oko iz autobusa i još uvjek izgleda sve bijelo, al i putevi se polaku pojavljuju. Nadam se da bu NLO odradil svoje do četvrtka kada je konačna odluka biti ili nebiti trka. Onda bumo ga malo prebacili na hladno da nam to malo zmrzne jer bu inače blata do koljena.
Nadam se samo da zbog toga nećete odustati, skupilo se već podosta prijava. Mailovi nam stižu svakodnevno pa očekujem danas da se brojka malo i poveća. Bilo je upita i iz Austrije, bilo je i upita za OPEN kategoriju. Mi smo je pripremili pa se možete prijavljivati i u open (već je dodana u prijave).
Stranice trke su doživjele potpuni redizajn i nadam se da vam se dopadaju. Imamo i fejs grupu sa već 30tak članova.
U momentu kada već neki najavljuju otkazivanje trka, mi imamo sve spremno i ništa nas osim novog snijega nemože zaustaviti.
Dečki iz BK Maraton najavljuju i neke klipiće i krafne...
Vidimo se!
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com