utorak, 7. travnja 2009.

KARTA LUŽEC 1 - KONAČNO

Stigla je dakle jaka ekipa iz Češke. Jučer smo se lijepo pospominali uz poznati češki specijalitet - karlovačko te odmah prionuli na biznis. Prvo smo ih otpeljali do Lušca gdje je i nastala ova fotka:Dečki iz BK Maraton su nam dali maksimalni suport i moram se i ovim putem zahvaliti MsNab-u koji se je angažiral oko smještaja i ostaloga.

Danas je prvi dan...impresije ćekam od Vlade koji je također na terenu. On će skinuti ono brdo ispred ciljnog prostora. Ciljni prostor je svaki dan sve ljepši i ljepši i u 6 mjesecu će biti prava fešta na trci.

Eto, nakon što su obišli 60-tak zemalja svijeta (prošle godine Roman je crtal malo po Karibima), i mi smo dočekali ovu poznatu ekipu.

Broj komentara: 5:

  1. svaka čast lijepo je vidjeti da neko ulaže trud i napore u širenju dobrog duha orijentacijskog sporta, koji na žalost kod nas nekako u zadnje vrijeme ''štekć''.
    pozz, adem

    OdgovoriIzbriši
  2. Rekao bih da je ove godine ipak atmosfera daleko bolja, više nas je i nemremo jedan bez drugoga :)))
    Ako su za imam za njih posla iduće godine (možda i ove pa ih priupitaj kako stoje sa vremenom, terminima i sl.)
    Damir

    OdgovoriIzbriši
  3. Preskupi su oni za tebe...:)))
    Dobit ćeš adresu pa navali kad želiš.
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  4. Nas je 50 pa kada svaki član kao dioničar da 1000kn to je 50000kn. To bu valjda bilo dosta za kartu. Nakon svake trke dioničari dobijaju dividendu od zarade i eto ti računice.Kroz par trka sve pokrijemo i još zaradimo ;)))
    Damir

    OdgovoriIzbriši
  5. to ti nije dost :)))
    Bumo se čuli ak stvarno trebaš kontakt.

    OdgovoriIzbriši