utorak, 24. ožujka 2009.

NOVA KARTA - LUŽEC 1

Evo neizvjesnoist je iza nas, a izvjesnost je ono što dolazi. Uspjeli smo dogovoriti početak velikog projekta koji će se realizirati u suradnji nekoliko udruga, a rezultirat će novom velikom orijentacijskom kartom na prostoru između Novog Marofa, Varaždinskih Toplica i Lužana Biškupečkog

Ove godine u četvrtom mjesecu krenut ćemo s prvom fazom gdje ćemo kartrirati oko 2-3 kvadrata. Prostor je otprilike ovaj:
Kako je prostor zaista reprezentativan, angažirali smo i najbolje crtaće.

Potvrđeno je da početkom četvrtog mjeseca naši gosti postaju Jan Drbal, Roman Horký and Milan Bílý i da će bazu imati u Novom Marofu.

Ostvarena je suradnja i sa BK Maraton koji će se brinuti o njima na terenu, a cilj nam je da na istom području napravimo i kartu za MTB-O.

U pomoć će naravno uskočiti i Vlado koji će odraditi jednostavniji dio, a kasnije i MTB-O pretvorbu.

Ako netko nezna tko su ovi česi evo par referenci:

BISAGA (SLOVENIJA - OOLINE 2008)
PARADANA (SLOVENIJA - OOLINE 2008)

Crtali su i Lividragu kod Gerova, a u Sloveniji su ko doma. Znamo dobro kakva je kvaliteta tih karata.
Naravno, kvaliteta se plaća i OK Međimurje će napregnuti sve svoje kapacitete da bi isfinanciralo ovu kartu. Premijera je na Memorijalu kad će se na njoj trčati prvenstvo na srednje staze, a ukoliko želite vidjeti ambijent ciljnog prostira pogledajte OVDJE.





2 komentara:

  1. Sve pet, osim kaj bi bilo lijepo da preskočite ono brdo u južnom špicu karte, jer bi netko mogao doći u napast postavljat kontrole po njemu.

    Ivo

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš sam si razmišljal to napravit, al sad ću definitivno odustati...

    Sve ima svoju svrhu, pa i to brdo, al nesmijemo otkrivati previše detalja...

    OdgovoriIzbriši