Pokreće Blogger.

petak, 18. srpnja 2008.

WOC - 7- DANAS I SUTRA

Share & Comment
CROATIAN ORIENTEERING TEAM BLOG - ČEŠKA

Danas završavam s WTOC-om. Ivino objašnjenje je u komentaru, al ne vidim svrhu prijavljivati se samo u P, a onda se natjecati i drugi dan...dakle još mi je zbrka u glavi. No čekam Hokija pa da vidim iz prve ruke.

Na blogu naše repke Edi u funkciji vođe dao je kratki rezime s kojim se u potpunosti slažem. Pročitajte ga. Mislim da ovi "stariji" u repki trebaju prvenstveno održavati dobar duh kolektiva, kako bi ovi koji dolaze imali ugodnu atmosferu i onda će rezultati doći uz puno kvalitetnih trka i zajedničkih treninga.

Danas su bile neke trening trke i modeli. Tu je i zadnja karta. Jan je nabacal još slika u arhive (čak je i skinul one koje ne odgovaraju osobama).
Pa evo danas slika vođe:

Sutra dakle pratimo finale longa, a oni koji žele mogu trenirati i štafetu.

Startne liste su tu:
Žene
Muški

Linkvi za lajv prijenos su tu:

Class MEN

Class WOMEN

No danas bi vam skrenuo pažnju i na odličan osvrt Matthias Müller-a sa njegovih stranica koji ukazuje na probleme nijansa boja kod izrade i štampanja karata te daltonizma na nijanse zelene. Ovo je stvar za raspravu , pogotovo onih koji crtaju karte i naštimavaju farbe kad ih štampaju, te onih koji smišljaju ISSOM simbole. Tekst se može prevesti i sa google translatorom na hrvatski pa je razumljiv svakome ko kuži problematiku.Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com