četvrtak, 17. srpnja 2008.

WOC - WTOC - 6- DANAS I SUTRA









CROATIAN ORIENTEERING TEAM BLOG - ČEŠKA

Uspel sam danas popratiti lajv trku ženskog midla po povratku s posla. Bile je napete, al tam negdje oko treče pozicije. Minna je oderala konkurenciju, Vroni je ko staro vino, izvrsna druga, a čehima je radost donijela njihova Radka. Muže nis popratil jer ne stigoh no evo rezultata:
Muški
Žene

Rezultati kvalifikacija su ovdje:
Muški
Žene
Vidimo da naši nisu uspjeli u jakoj konkurenciji u finale, al može se reči da su rezultati Line i Matjaža solidni i ohrabrujući.

Sutra je na rasporedu Model finala longa i IOF-ov kongres. Znaći da se naši mogu opet malo rekuperirat, pa pripremat za štafetu.

Karte od danas su tu: kvalifikacije - finale.
Ostale drangulije si potražite na stranicama organizatora.

Kaj se precizne tiće, izašli su nekakvi rezultati koji su meni vrlo zbunjujući pa ću trebati stručnu pomoć kad nam slavodobitnik i precizni povjerenik navrati k punici.
No tu su i karte i zadaci s rješenjima pa bacite pogled:

1. Dan
2. Dan
Po nekakvoj logiki Perković D. je jedanaesti (super!), al ni mi jasne Zakaj paralympic nema zbrojene rezultate s prvim danom jerbo bi Hoki bil treći ukupno. No objašnjenje vjerovatno postoji, iako je tablica katastrofa (glečte samo prvi stupac!) Danas je klinika i povratak u domaju za njih.

Na World OF O možete pogledati video finala sprinta sa usporedbom rute na karti.

Slika za danas:


1 komentar:

  1. Zdenko bi bio treći da je prijavljen uz paralimpik i u otvorenoj kategoriji (kao što neki drugi i jesu bili prijavljeni). Obzirom da nije, na žalost je ostao bez bronce.

    OdgovoriIzbriši