četvrtak, 12. travnja 2007.

PREKOMURJE KOLING

Malo da se javim.
Ako još niste primjetili stranice naših natjecanja počinju se polaku puniti korisnim informacijama. Objavljeni su programi svih natjecanja, poslan je poziv na sve utrke, a druge informacije se svakodnevno nadopunjuju.
Jučer smo imali čveng sa profesoricom tjelesnog u OŠ Gornji Mihaljevec, inaće jednom našom poznatom rukometašicom koja je nakon 12 godina profesionalnog bavljenja rukometom u velikim hrvatskim i slovenskim klubovima pronašla ljubav u Međimurju i posvetila se svom pozivu - kineziologiji. Dogovorili smo izradu školske karte i organizaciju jedne školske utrke. Gornji Mihaljevec je ionako jedna od planiranih destinacija za naše buduće O-karte jer ima jedna velika lijepa šuma, malo ravnija, nešto poput solarskih.
U subotu se ide u Prekomurje. Neki od nas koji će pomagati u organizaciji kreću već sutra. Ostali će trčati (STARTNE LISTE). Radujem se novoj karti i nadam se lijepom danu.
U nedjelju je utrka nešto sjevernije u Austriji...ultra duge staze za elitu, za ostale po izboru. Karta je sa prošlogodišnjeg termelanda i biti će odlična trka. Šteta što nismo dogovorili odlazak, al čuvamo pare za idući vikend i ponovo Sloveniju.
Vihor je objavio POZIV za Ačkov kup koji će ipak biti ponovo na solarskim. Vjerovatno će idući Ačkov kup biti na karti na kojoj će se ove godine trčati MWOC.

Nema komentara:

Objavi komentar