nedjelja, 8. travnja 2007.

PRIPREME SE ZAHUKTAVAJU

Fčera smo daklem bili kod Zrinskih u Čikagu i planirali smo zadatke za PRE-O. Kad mi službeni fotograf pošalje snimke, biti će publicirane. Preciznu orijentaciju je veri triki planirati i mora se dobro paziti na svaki detalj. Slijedi doreambulacija karte i definiranje konačnih zadataka. Mislim da smo oko 95% zadataka izdefinirali, al nakon Kranja ćemo sigurno dobiti još ideja. Za sad nas ide trojica, a možda se još netko odluči.
Poziv za naše trke je gotov i biti će uskoro publiciran, a zatim polako slijedi filanje informacija na stranice natjecanja. Nadam se da ću stići sve odrađivati pošto se u naredna dva tjedna spremam za jednu konferenciju.
Inaće, za one koji nisu još primjetili, na ovogodišnjem termelandu u subotu 30-tog 6tog biti će i Mobile -O utrka. Neki su već o tome nešto i čuli, neki su se možda i natjecali, a mi bumo sigurno ove godine. To je štafeta od dva člana. Prvi čita kartu na cilju, a drugi se orijentira uz pomoć informacija koje dobiva preko mob-a od natjecatelja koji čita kartu te trči bez karte. Kad dođe do cilja, mijenjaju se uloge. Mađarski T-com daje besplatne SIM kartice...znači ak ste dost vješti morete i nazvat doma zabadave.

Inače, klubovi koji prijave više od 15 natjecatelja dobiju i popust na startnine.

Nema komentara:

Objavi komentar