subota, 14. travnja 2007.

UTISCI IZ PREKOMURJA

Iako još nema rezultata, malo o utiscima sa trke...
Prekrasan dan i puno prijatelja iz slovenske armade učinivše ovu trku vrlo lijepom. Teren nije pretežak, karta je dobra, staze možda i prelagane. Uglavnom, nijednom ne pogriješih i odradih turistički u skladu sa fizičkim stanjem. Prijatelji iz severovzhoda su se potrudili da utrka bude organizirana solidno. Sve što nešto znači u Međimurju i Prekomurju u orijentaciji okupilo se u Vaneči. Neki su potegnuli i iz Zagreba, Bjelovara, pa i Delnica.
Neznam rezultate, al sam čul da je Matjaž zmagal u svojoj kategoriji, Riba je bil drugi iza Line, Kole i Mrki su bili dobri, Dopredsjednica je završila još jednu šumsku trku, Ela je trčala jubilarnu 20-tu, a Predsjednik je bio u suportu.
Inače je ovo na čemu se trčalo dio karte, a veča verzija bu vjerovatno prezentirana drugo leto na termelandu. Ove godine je ponovo sprint u Murskoj Soboti neposredno nakon memorijala. Barry je i tu kartu malo proširil i zlickal.
U 35tici je Janko ovog puta poražen od Mire. Kaže da je imal jednu veču grešku, a razlog je što se neki putevi baš nisu jasno vidjeli ako si prebrzo trčao. Zato ja nisam imao takvih problema.
U 45tici je Srečo zmagal iako je na startu dost dugo čekal da mu donesu kartu po kojoj bu trčal, jer je nestalo njegove kategorije.
Sve u svemu, odličan doživljaj i žal za propuštenim kosilom jer smo morali žuriti doma zbog drugih obaveza.

Nema komentara:

Objavi komentar