srijeda, 31. ožujka 2010.

AKTUALAC SA SJEVERA

Eto da i ja napišem koju o aktualnostima najsjevernijeg hrvatskog o-klubija.
Pa sajmene smo uglavnom zbavili. S obzirom na brojne nepoznanice i upitnike oko snijega, terena, datuma itd. sve je prošlo u granicama normale, pa i više od toga. Malo su dužine bile podugačke jer nismo ranije uspijeli istestirati teren. Zato sad znamo za duge staze na prvi maj što nas očekuje. Bitno da je karta OK, a ekipa iz Maratona je sa sokićima, klipićima i krafnama zasigurno podigla raspoloženje svih koji su došli iz šume nakon borbe sa brdima, granjem i blatom.
Slijedi trijangl, a prije toga ide ekipa na Ponikve.
Što se tiče trijangla, stranice su već spremne (nove naravno) te čekaju ko zapeta puška. Ovih dana stiže vam i poziv. Radi se nova sprint karta oko dvorca Maruševec, a to bu poligon i za preciznu. MTB-O će se možda malo docrtati karta (Lužec je i dalje ciljni prostor), a u Toplicama bumo probali naći neki drugi ciljni prostor u gradu da bude malo zanimljivije.
Imali smo i sastanak uo-a. Ono kaj je novoga je da smo dogovorili konture najvećeg projekta klubija u povijesti što se tiće kartografije. To će značiti i promjene rasporeda nekih naših trka ubuduče, ali i mnoge druge novina na ovim prostorima. Detalje bute znali kada legnu potpisi sponzora, partnera i investitora, a radi se dakle o 5-6 novih karata koje bi se trebale narisati do početka slijedeće sezone.
Radimo punom parom, a naše nove upravljačke snage daju novi zamah i energiju.

Nema komentara:

Objavi komentar