utorak, 8. prosinca 2009.

PROJEKT "NOVA ORIJENTACIJSKA ARENA" KREĆE

Jednom prilikom sam pripomenuo na ovim stranicama da u klubu razmišljamo o pokretanju novog projekta naziva "Nova orijentacijska arena". Ideja je promovirati novu kartu, a ujedno i sport u jednom od krajeva lijepe naše gdje se još nije orijentiralo. Kako je ovaj projekt veliki zalogaj za naš klub i na njemu se ne može pozitivno poslovati u smislu nekakve financijske koristi, bitno je imati dobrog pokrovitelja. Projekt zahtijeva izradu nove karte, kontakt i prezentaciju sporta lokalnoj zajednici te dodatne napore u smislu dislokacije od "matičnog" područja djelovanja kluba.

Sa zadovoljstvom mogu objaviti novost da projekt kreće u realizaciju nagodinu jer je pokrovitelj pronađen na obostrano zadovoljstvo.

Druga od ideja projekta je da lokacija bude iznenađenje za našu orijentacijsku zajednicu. Dakle, saznat će se mjesec dana prije same utrke prilikom objave poziva. Nadamo se da će ovakav koncept odobriti HOS te da tu neće biti problema. Čim definiramo datum, šaljemo obrazac u kojem ćemo popuniti sve osim mjesta provedbe. Uz obrazac šaljemo i dodatno obrazloženje. Ono što zasigurno znamo je da će biti sprint trka (za početak) u jednom prekrasnom okruženju, trku ćemo prijaviti za sprint kup (ako treba biti će i prvenstvo jer je nova karta), i biti će po ljetu. Možda će i IO odlučiti nekako subvencionirati ovaj projekt koji u svojoj suštini predstavlja sijanje orijentacijskog sjemena na zapuštene orijentacijske oranice diljem lijepe naše. Bumo ih pitali.




Nema komentara:

Objavi komentar