Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 7. prosinca 2009.

ORIJENTACIJSKO DRUŽENJE NA PLEŠEVICI

Share & Comment
Na Nikolinje smo imali lijepo orijentacijsko druženje u našoj bazi na Pleševici. Skupilo se zavidno društvo od prek 20 zaljubljenika u orijentaciju što je iznad svih naših očekivanja. Lijepo je vidjeti naše nove snage da dolaze na treninge, a obradovali su nas i naši englezi Amanda i Jeremy. Precjednik je postavil zanimljive staze, dužu od 3200 i kraću od 1700 za one malo manje. 40tak minuta bežanja po šumi dobro mi je pasalo. Nakon trke imali smo i druženje uz startninu koja se sastojala od gemišta, kolači, salami, špeka, minipica itd. Malo smo se pospominali, a mrak nas je otiral doma. Precjednik je obečal rezultate pa ga čekamo s time. Pala je i ideja za našu zimsku ligu jer je evidentno da ima dobar interes pa bumo to pokušali izdogovarati ovih dana prek foruma kad se povrate stranice u normalu.
Inaće sam testiral klubske stranice na više web preglednika i izgleda da ne rade kak treba u eksploreru (starije verzije). Morat ću to malo ispregledati i poskidati neke dodatke. Uglavnom u Fajerfoxu rade ok. Na testiranju su i nove stranice kartoteke (prijelazna verzija). Naši ARGjci su mi obečali i karte sa njihovih prvenstava pa bumo i to objavili.

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com