nedjelja, 10. svibnja 2009.

POMURJE OPEN 2009 - DRŽAVNO PRVENSTVO NA DUGE STAZE I ŠTAFETI

Pozdrav svima.

Još je jedan dan preostao za prijave na državno prvenstvo na duge staze i štafeti koje se ove godine održava u Prekomurju u susjednoj Sloveniji. Poziv je distribuiran a za one koji ga nemaju evo ga ovdje:Možete ga vidjeti i na slovenskim saveznim stranicama: SPRINT DUGE ŠTAFETA

Ovdje si pogledajte i dužine staza za sva tri dana.

Pojašnjenja:
1) Startnine su iste i za slovenske i za hrvatske natjecatelje - vidi poziv
2) Za državno prvenstvo na duge staze računaju se kategorije: M21E, Ž21A, MŽ12, MŽ14, MŽ16, MŽ20 (kod nas MŽ18-20), MŽ35, MŽ45, M50(tu se prijavljuju oni za M55 na državnom prvenstvu) i M65. Ostale kategorije koje su predviđene ne računaju se za državno prvenstvo, pa vodite računa o tome kod prijava.
3) Za državno prvenstvo u štafeti računaju se kategorije: MŽ21, M35, MŽ20, MŽ16. Katekorija M21 ima tri izmjene, ostali po dvije. Pošto nisu objavljene dužine staza za MŽ20 kategoriju, to ćemo rješiti sa organizatorom.
4) Predviđa se i naplata parkinga koja će po sadašnjim saznanjima iznositi 2 eura za sva tri dana, ali ovo nije konačna informacija.
5) Moguće je spavanje i u školi u Selnici. Ukoliko netko želi ovaj smještaj, neka se javi na mail od Vladimira Tkaleca (vladimir.tkalec.ck at gmail.com). Cijena spavanja je 20 kn za starije po danu i 10 kn za one ispod 18 godina po danu. Ukoliko netko spava sa petka na subotu neka do posebno naglasi.
Ako ima bilo kakvih pitanja oko ove utrke, možete koristiti prostor za komentare, tako da svima budu dostupni odgovori.

Pozdrav u ime Polarisa


NE ZABORAVITE DA JE SUTRA ZADNJI DAN PRIJAVA

INFO 2 (Šalje organizator):

1) Dužine staza za štafetu koje nedostaju: M20 =4,9 km i Ž20 =4,3 km. (to su iste staze kao i MŽ18 za Slovenske štafete...pazite kod prijava da se prijavite u MŽ20)

2)CIJENE:
SPRINT 8€, za kategorije iznad 18 godina, mlađe 3€,
DUGE STAZE (to je slovenaška klasika pobjednik od 80- 90 min u Eliti) 10€, za kategorije iznad 18 godinai 5€ mlađi. Svaki natjecatelj dobiva ovaj dan topli obrok u ciljnom prostoru.
Kampiranje u šatorima u blizini jezera 5€/ dan po šatoru.
Dvorana 1,5€/noč uz to ide i topla voda za tuširanje.
Parkiralninu ne plačaju takmičari. (to čemo još definirati u biltenu).
Biče i mogučnost spavanja kod privatnih ponuđača. (info u biltenu).

Kad izađe bilten, biti će objavljen na ovom mjestu.

.
.

2 komentara:

  1. Poštovani,
    molim da mi se jave svi koji namjeravaju noćiti u selnici do nedjelje 17.5.2009. do 20:00 sati kako bih mogao tražiti dvoranu. ukoliko nebude prijave do tog vremena neću tražiti dvoranu

    OdgovoriIzbriši
  2. Danas imamo sastanak u klubu pa javimo ishod.
    Damir

    OdgovoriIzbriši