subota, 9. svibnja 2009.

SEZONA SE ZAHUKTAVA

Eto ga...polako smo na mala vrata ušli u punu sezonu...a slijedi nam još dosta toga.

Prošli tjedan smo zbavili i naš 3. trijanglek. Bilo je puno lijepih stvari, nadam se da ste uživali na novoj MTB 15-tici, novoj sprint karti kamenica te novom PRE-O borilištu u V. Toplicama. Na kraju nas je i pljusak opral prilično pa se moralo malo i improvizirati...Sve u svemu interesantan vikend za nama.
Kako smo dosta zauzeti poslom...rezultati su se pomalo kompletirali, a slike će još sjesti na stranice natjecanja.
Na natjecanju se desio i zanimljiv susret kada nam je u Maruševcu u klub prisupio bračni par iz Velike Britanije koji se bavio orijentacijom, a sad žive na karti Maruševec. Oduševljeni što su pronašli orienteering u Hrvatskoj, odma su se priklučili klubiju i naredni dan odmah došli u Toplice na trku.

Amanda & Jeremy Witcher - welcome to club


Danas i sutra su trke i precizna na Ključić brdu. Iako se prijavih pokosila nas je boleština tako da drugu godinu za redom nemrem na poprište svjetskog prvenstva od prije dve godine. Pratimo sa zanimanjem.

Drugi vikend novoklubaši iz Merza imaju i prvo FOOT prvenstvo ove godine, i to ono u sprintu. Kak su prijave navodno zaključene...neznam jel bum uspel nastupit pošto me ovo zateklo...imam volju, al bumo vidli.

Zatim slijedi Pomurje open - prvenstvo Hrvatske i Slovenije na duge staze i štafeti. Kako sam preuzel obavezu koordinacije između organizatora i Hrvata, ovdje bute dobivali sve potrebne podatke o događaju. Prve novosti slijede sutra.

I za kraj...trijangel smo zaključili - slijedi 4. Memorijal. Po svemu bu ovaj memorijal drugačiji i bolji. Nova vrhunska karta - novo orijentacijsko borilište, srneči gulaš za sve prvi dan, grah za sve drugi dan...ostaju stari dobri bonovi za pice, vinčeko korotaj, đabe spavanje i noćni sprintek...i sve to za 34,99 kn za starije i 24,99 za mlađe...gdje ćeš bolje. Pratite stranice memorijala jer će ovih dana na njima uslijediti najave, a poziv očekujte uskoro.



Nema komentara:

Objavi komentar