ponedjeljak, 9. lipnja 2008.

Memorijal i aktualnosti

Završismo i s ovogodišnjim memorijalom!
Utisci su što se tiće nas organizatora pomalo miješani. Tužni smo zbog tehničke pogreške (kad se mijenja mjesto kontrole u OCADU, dobro treba provjeriti sve staze jer OCAD ima bug!!!) koja će uzrokovati da se tri kategorije ne boduju za kup. Razočarani smo ponašanjem nekih (pretpostavljamo pijane varaždinske mladeži, ali nisu isključene ni druge mogučnosti) koji su nam maznuli 4 SI-a. Međutim, pošto se to dešavalo i drugima, nebih se čudio da netko to i namjerno radi. Uglavnom, policija će napraviti svoje, a mi nećemo stati samo na priči.
Veseli smo s druge strane što je sve drugo bilo dobro, a ni loše vrijeme nam na kraju bilo baš toliko loše. Udruga 7.gbr je i ove godine napravila veliki posao što se tiće logističkog pračenja trke. Memorijal izrasta u regionalni projekt kojeg prepoznaju mnogi. Na kraju svega svako objektivan može biti zadovoljan.
Rezultati, prolazi i splitsbrowseri su objavljeni.
Ono što je novina su nove stranice saveza. One su rezultat mukotrpna rada ljudi koje je vodio Ivica Urbanc. Između ostalog donose i novinu na ovim prostorima, a to je službena savezna routegadget aplikacija. Smještena je na domeni HOS-a i biti će dostupna svima koji žele utrku iz službenog kalendara HOS-a predstaviti na ovaj način. Način na koji se to može biti će objavljen na istim stranicama, a do tada svi koji žele objaviti svoju trku u ovoj aplikaciji neka mi se jave na mail radi uputa kako pripremiti datoteke. Za sada su objavljene ovogodišnje trke OK Međimurja. To je prventsveno iz razloga što sam zadužen za taj posao pa sam na taj način testirao aplikaciju. Možemo rješiti i neke prijašnje trke ukoliko postoji interes. Nadam se da ćete se odazvati u kreiranju ove baze, te unijeti svoje rute kretanja. Možete unijeti i one s trijangla.

U savezu je ovih dana burno...o tome u kasnijim postovima. Hvala još jednom na odazivu. Ako postoje neke tehničke poteškoće oko rezultata, javite nam da pokušamo ispraviti. Linkovi su na stranicama memorijala, a na stranicama trijangleka su aktivirani linkovi za routegadget.

Nema komentara:

Objavi komentar