srijeda, 4. lipnja 2008.

MEMORIJAL - INFO

- Danas je napravljena zadnja koordinacija sa Udrugom 7.gbr koja je glavni organizator ovog natjecanja što se tiče logistike. Pošto je memorijal poznat po svojim "popratnim sadržajima" idemo rezimirati što Vam se nudi.
- Na Maruševcu je ciljni prostor malo južnije od dvorca pored gostionice "Barbara". Koristite samo parkiralište koje odredi organizator jer put mnora biti prohodan za možebitne intervencije vozila hitne pomoći. U gostionici se možete okrijepiti, a gazdarica će spremiti nekakav roštilj.
Općina Maruševec će nagraditi i dio pobjednika prigodnim nagradama, a mi ćemo tradicionalno poklanjati izvrsni Šardone vinarije Korotaj, te bonove za besplatne pizze u Varaždinu. Osvježavajućih napitaka biti će dovoljno u boćicama od pola litre.
- Na povratku iz Maruševca u 4 sata možete zauzeti svoje mjesto u Gospodarskoj školi gdje je predviđeno spavanje. Ponesite vreče i podmetače, spava se u učionicama, a tuš je osiguran. Udruga će osigurati čuvanje na ulaznim vratima. U 18:00 u TNT-u (vidi kartu) nogometni fanovi mogu popratiti otvaranje Europskog prvenstva u nogometu i utakmicu Švicarska - Švedska. Gospodarska škola nalazi Vam se 300 m od karte, u sjevernom dijelu karte Varaždin - Graberje (vidi kartu). TNT Vam je na ulazu u Varaždin iz pravca Ivanca (ulica Braće Radića).
- Noćni sprint počinje u 22:00 na Stančićevom trgu. Tamo je i ciljni prostor. Adresa je nadam se već svima poznata. Parkirajte na okolnim parkinzima, ali poštujte "karantenu" na Stančićevom trgu. U 21:00 krećem s postavljanjem kontrola po gradu i molim Vas da tada budete na Ciljnom prostoru. Inače riskirate disk. Sam start noćnog sprinta biti će spektakularan za orijentacijske pojmove pa pripremitie fotiće i kamere. Ovo neka bude izneneđenje. Proglašenje će također biti vrlo svečano, a imat ćemo pored već navedenih i dodatne poklone.
- Školu napustite do 8 ujutro idućeg dana jer ju tada zatvaramo.
- U Toplicama je mjesto okupljanja na nogometnom igralištu. Pozicija je poznata od prošle godine. U 10 sati počinje dječja trka, a klinci će po starom obićaju dobiti slatke nagrade i friške klipiće uz medalje. Stariji koji idu na trku moći će se dotle spremiti i uživati uz vrhunski razglas koji će nam osigurati Iggy koji nas prati sve trke. Nakon trke, svima je osiguran besplatni grah, a prijatelji iz NK Mladost će Vam ponuditi i pijaču. Imat ćete i tuš u svlačionicama, a kasnije možete i do bazena.
Sve u svemu, bit će sadržajno, neki će nakon trke u Varaždin na besplatne pizze, a neki na Hrvatska - Austrija.
Sutra karte idu u štampu, a objavit ćemo i karakteristike staza i startne liste. Za sve informacije stojimo na raspolaganju.

Nema komentara:

Objavi komentar