subota, 15. ožujka 2008.

VIKEND REPORT

Otkako sam se preselil s biznisom u metropolu, manje je cajta za blogiranje, al mi se i čini da je nekšna kiseliš sezona trenutno u kojoj se more najti poneka trka u bližoj i daljoj okolici, al ak se dobro potrudiš. Ostali sajtovi uglavnom posvečuju pažnju trening kampovima koji se u ovo doba sezone koncentriraju po Portugalu, Španjolskoj i jugu Italije. Tako se i neke bogatije repke pripremaju u našoj blizini pa su slovenci imali priliku ugostiti Tero-a i njegovo društvo na Lipici, a i na još ponekim treninzima u okolici. Tero je ove godine bio i promotor MOC-a, a pokrenuta je i neka nova inicijativa za uvrštavanje O-sporta u program olimpijade.
Najviše je posljednjih dana odjeknula vijest da je Simone u blaženom stanju te da propušta ovogodišnji WOC. Bacamo anketu tko će ove godine zmagati na WOC-u od žena - vidi desno, krećemo sa sprintom.

Kod nas je zišel poziv za Kapelinu prvu trku sezone. IO se bu sastal krajem mjeseca pa bu onda objavil registracijske uvjete. Mom najavljujem da nebu labave. Pošto je Damir objavil reprezentativne kandidate, uzburkali su se i neki duhovi, pa se mnogi već vide kao siguran čojs. E pa bumo vidli.
Za one koji nisu bili na Lipici - tu vam je friška karta sa slo stranica, a imate je i s rezultatima u RG-u.

Nema komentara:

Objavi komentar