Pokreće Blogger.

nedjelja, 9. ožujka 2008.

LIPICA, LUŽEC I KAZAHSTAN

Share & Comment
Što je zajedničko ovim odredištima - zajednički je ovaj vikend koji je pomalo iza nas. Završila je i ovogodišnja Lipica. Rezultati su izašli. Mnogo hrvata je i ovoga puta pohodilo ovo natjecanje, no nažalost ovoga puta bez međimuraca. Moja ekipa je u Splitu (djelomično) gdje skuplja kilometražu, a osobno sam spriječen obiteljskim obvezama pa nisam niti mogao do Lužca.
Uglavnom, Lipica je bila vrlo jaka, zmagal je kod elitaša Naturalizirani talijanski rus ispred apsolutnog vladara o-scene Tero - a G. Vidim da je Matjaž nastupil u E te da može sad vidjeti gdje je trenutno u odnosu na one zaista najveće.
A Lužec...pa tam je danas bila druga trka Sajmenih dana za bajkere. Trku je organizirao novi MTB klub Maraton iz Novog Marofa, na svojoj isto tako novoj XC stazi. Rezultati se očekuju, a čujem da je ponovo bilo i ponešto orijentacista.
I za kraj, u dalekom Kazahstanu završila je ovogodišnjeprošlogodišnja sezona WC-a za skijOše. Nakon svega poredak je:
Muži, Žene, Štafete M, Štafete Ž.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com