Pokreće Blogger.

nedjelja, 2. ožujka 2008.

PROŠLI SAJMENI DANI I CRVENKAPICA

Share & Comment
Danas smo se stvarno dobro zabavili, a malo i usput oznojili.
Krenulo je rano putem u metropolu. Na Crvenkapici podosta ljudi, a za pohvalu je kaj su se neki ozbiljni orijentacisti ipak pojavili. Vlado i ja smo u zadnji tren zbog otkaza nekih naših natjecatelja složili dobitni par. Suvereno smo zmagali u kategoriji 150+, a vjerovatno bi zmagali i u 160, 170 180 i 190+. Za ovu zadnju bi nam falilo malo kila, al to bi se lako zrihtalo. Osvojili smo naravno i nagradu za najteži par - dve kutije musli. Tak je prošla najbitnija utrka sezone za mene i sad mogu napokon skidat kile koje sam marljivo za Crvenkapicu skupljao cijelu zimu.
Zatim smo jurnuli put Varaždina kako bi postavili stazu za MTB-O, a drago nam je što su nas pohodili neki poznati o-bajkeri poput Bere, Pere, Ivana P i Perice M. Svi su bili zadovoljni, al ipak je naša velika o-nada Vancha pobjedil u svojoj šumi.
Rezultati:

Duga staza 7.3 km

1 Ivan Cigrovski
25:10
2 Petar Strmečki
25:34
3 Vedran Berković 28:05
4 Ivan Penović
29:09
5 Miroslav Hainš
29:56
6 Miljenko Rugani 34:01
7 Danijel Cvetko
35:37
8 Ivan Čondor
36:05
9 Mladen Perica
40:32
10 Albert Tijanić
43:34

Željko Antolić
DISQ

Ivana Hausknecht DISQ


Kratka staza 5.1 km
1 Ivan Habuš
21:44

Marko Kokot
DISQ


Karta ZLATNO KLASJE:

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 komentari:

  1. Je čul sam da je stvarno bilo super. I Vancha znači rastura.Moji se nisu odazvali jer su bili full usredotočeni na xc,programirani samo na jednu zadaču dnevno.Čestitke, slijedeči put sam u igri...ŠAFRAN

    OdgovoriIzbriši
  2. Žao mi je da smo se preklopili sa terminima, jer bi naših bikera sigurno bilo na trci. Ovako su se neki grizli još dok su skupljali kontrole na crvenkapici i potajice računali da bi mogli stići, ali...

    U svakom slučaju čestitke za pobjedu na Crvenkapici.
    Damir

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com