ponedjeljak, 16. srpnja 2007.

USUSRET OOLINEU

Još malo pa naša ekspedicija kreče put Slovenije na OOline. Ovo natjecanje biti će i najjača provjera vojne repke koja dolazi u gotovo 100% sastavu. Napokon imamo i ažurni popis natjecatelja. Na njega nemam primjedbe i da se primjetiti sva naša imena smještena u odgovarajuče kategorije.
Nagy & Nagy upozoravaju na činjenicu da se prve dvije trke odvijaju iznad 1500 m nadmorske na Velikoj planini te da se do cilja nemre autom nego se mora pješačiti još neko vrijeme pa se zbog toga treba požuriti. Više o svemu na friškim vjestima.
Interesantan je i dio koji upozorava na moguče pi...arije u slučaju kiše.
Još uvijek očekujem informacije o prvom startu, te koje se trke boduju za slovensku ligu. Negdje iščitah da su wre trke u petak i nedjelju, a nadam se da će sve biti uskoro objavljeno u nekakvom biltenu.
Ono što je sigurno je da je ljudi puno i da će trke biti super, a mi bumo svaki dan jurili iz vž jerbo nam je tak jeftinije. Upogoničemo klupski vozni park i šibamo.

Ostalo je sve po starom. Službe javljaju da je novi statut i savez registriran te da se radi novi pečat i žiro račun pa će onda sve biti objavljeno.
Neki se bune što nema nikakvih stranica za svjetsko vojno. Mogu se obratiti na cismine adrese ili direktno Haraldu. Oni imaju sve informacije, pa navalite.

Na Vihorovim stranicama možete pratiti i potvrde onih koji dolaze.
Tulike za ve.

Nema komentara:

Objavi komentar