četvrtak, 12. srpnja 2007.

MWOC INFO 1

Ekipa je još na pripremama, a za 10-tak dana smo kolektivno na zadaći ljubilarnog 40-tog svjetskog vojnog. Ono kaj se more povedati je da bu posla za sve one koji žele volontirati i to kao postavljači, ponuđači osvježenja, vjesioci rezultata, uzimači karata, i sve ono što se radi na startu i cilju. Također, ima posla i za one koje žele raditi na info punktu i u natjecateljskom uredu. To su poslovi umnožavača i izrađivača biltena, rezultata, startnih lista, te informiranja natjecatelja na 20-tak svjeckih jezika...pa ko koliko zna.
Dakle, ukoliko ima netko volju raditi u organizaciji jednog svjetskog prvenstva, obratite se Karlu, Nedi, Ivici ili može i meni. Smještaj i klopa su vam osigurani, a dogovaramo i neke simboličke dnevnice što naravno ovisi i o kvaliteti i kvantiteti angažiranja vašeg.

Stvar kreče 3.9 službanim treningom (ponedjeljak), zatim su kratke staze u utorek, duge su u srijedu, a štafeta u petak. Mjesto radnje je Ključić Brdo kod Velike Bune, a morete naravno navratiti i kao gledatelji i uživo popratiti najjače svjetske face.

E da, oni koji volontiraju, a trebaju smještaj, neka i to navedu. Natjecateljski centar, smještaj i svi popratni sadržaju su na učilištu na Črnomercu.

Nema komentara:

Objavi komentar