Pokreće Blogger.

srijeda, 18. srpnja 2007.

EUTOC 2007

Share & Comment
U predahu između trka za one koji inaće ne prate sve novosti - kratak osvrt na Europsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji koje se od 11 do 13.tog ovog mjeseca održavalo u Carcansu - Francuska.
Naših nije bilo iz poznatih razloga, ali su zato slovenci u sastavu Čižek,Čižek, Trunkelj osvojili ekipno treče mjesto...ČESTITKE
Za prvoplasirane Francuze nastupio je Thierry Georgiou...glavom i bradom. Prvi dan bio je treći, drugi dan prvi...ukupno prvi.
Ovo je još jedna potvrda da se i vrhunski orijentacisti odlučuju za ovu dosciplinu orijentacije jer ona doprinosi između ostalog i usavršavanju tehnike orijentiranja. Zbog toga bi bilo dobro da se i naše zvijezde koji put oprobaju u preciznoj, jer svaka sekunda u prilazu kontroli je dragocjena, a precizna orijentacija tu pomaže dosta.

Sve si možete popratiti i na stranicama natjecanja, a očekujemo i da na Trzinovim stranicama dobijemo i opširniju reportažu sa zadacima i rješenjima.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com