Pokreće Blogger.

subota, 28. srpnja 2007.

OO.cup Day 2,3

Share & Comment
Jučer dakle trčasmo i hodasmo na južnom dijelu Male in Velike planine. Ambijent je stvarno bio savršen. Karta na kojoj je bilo 95 posto žute boje nimalo nije bila nezanimljiva, a usput smo i nabacili rumenu podalpsku bojicu na nos i šiju. Čak su organizatori u opisima stavili i koliko je uspona za razliku od prvog dana kada je to bila top sikret informacija. Valda zato kaj je bila wre utrka.
Zato danas ponovo nismo dobili informaciju o usponu. No bez obzira na to, ovo mi je bila stvarno vrlo zabavna utrka na kojoj se zaista moglo uživati. Karta Letuš na kojoj se trčalo ima odokativno oko kvadrat sa mnoštvom vrtača i mrežom puteva i vrlo je orijentacijski zahtjevna. Kak bi rekel jedan od intervjuiranih zvjezda, mač mor tehnikl den fizikl. Ovo je ogledni primjer kak se u kvadrat terena smještaju srednje staze za 1700 ljudi. Tu padaju u vodu svi oni napuci mudrih postavljaća kako nesmije biti kontra smjerova i slično. Stvarno je bila uživancija u toj šumi kontrola, ljudi i vedrog raspoloženja.
Još sutra i prekzutra, pa onda ponovo u stari novi ritam.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com