Pokreće Blogger.

četvrtak, 26. srpnja 2007.

OO.cup Day1

Share & Comment
Tiha dolina danas je bila bučna. Prekrasan ambijent dočakao nas je na visinama iznad 1500 metara. Mnoštvo milka kravica u čudu je gledalo veliki broj natjecatelja iako su vidim dosta navikle na planinare koji tu redovito si šečeju.
Malo mi je bile naporne pešačiti na cilj, pa na start, pa onda trčati, pa onda opet od finiša do cilja, al mi je najteže pao silazak niz planinu sa umornim koljenima. Je...iga, godine čine svoje.
Prvo sam se malo zbunil na početku jer je karta bila 1:7500, a ja sam mislil da je desetka, iako je to lijepo pisalo v biltenu. Kasnije sam se skoncentriral. Teren je zaista imao vrlo teške dionice u zonama velikog kamenja, a poneke kontrole su bile jako bingo jer je teško bilo iščitati teren na karti. Moja taktika je bila doći blizu, a onda se popneš na veliki kamen i čekaš. I onda se skupi ekipica od 5-6 pa se kontrola brže nađe.
Sutra krečemo na isto mjesto zločina, a onda nas čekaju nešto niži tereni.

Polazak je u 9:00 ispred IZM-a u Varaždinu
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com