četvrtak, 14. lipnja 2007.

POVRATAK U HRVAŠKU

Vratismo se sa prvenstva SV....rezultate možete pogledati na stranicama SVEZE
Moglo je bit i bolje, al možemo biti zadovoljni. Vrijeme nas baš nije šparalo, a trčalo se na novoj karti - Postojna. Autori su naš Barry i Čezare. Solidno nacrtana karta na teškom terenu sa puno kamenja i ponikvi. Dojam je da je dio koji je crtal Bari teži za trčat, al za nijansu bolje nacrtan od onog Čezareevog koji baš nije dosljedno pratio kriterij na prilično lijepom terenu za trčanje. Rezultat toga je i moje dobro vrijeme u finalu jer sam na kontrolu prije prolazne dolazio s ceste i sretno naletio na nju, dok je večina išla po azimutu i nije našla odmah kontrolu jer je u tom dijelu bila neprecizna karta. No sve u svemu, dobra tekma i odlično druženje s našim prijateljima iz Slovenije.
Malo sam u zaostatku s domačim temama, pa idemo probat pofatat konce:
1) Malo se digla galama oko nastupa u Eliti, pa je to razrješil povjerenik objavom na saveznim stranicama.
2) Izašla su i pravila igre za nastup repke na Thermelandu. Malo su se uzburkale strasti oko nastupa i nenastupa, al ak zememo u obzir nastupe u zadnjih par godina na račun poreznih obveznika, mislim da se baš niko nemre preveč buniti. To je tek uvertira za velike stvari, a na direktoru je da posloži reprezentaciju onako kako će najbolje zastupati našu državu i savez.
3) Objavljeni su i svi rezultati sa vihorove trke. Iznenađujuće i za pohvaliti je treće mjesto naše Mihaele u ukupnom poretku. BRAVO. Na stranicama ima i podosta drugih infosa i slika.
4) Objavljeno je i par lijepih reportaža sa MTB-O Europskog prvenstva. Pogledajte Kapeline stranice . Pogledajte i reportažu na adventure portalu. Autor je Bero.
5) Ovaj vikend je MTB-O fešta kod picoki. Ak niste primjetili...nagrada je za prvog pravi pravcati TREK mtb bajk. Čini mi se da je to jedna od najjačih nagrada ikad dodijeljenih na nekom natjecanju u o-hrvata. Greda je jedino kaj moraš prvo imati bajk, da bi ga osvojio. Pošto ne zadovoljam prvi uvjet, nemogu se ničemu ni nadati.
Tako sa žaljenjem propuštam ovu feštu te se spremam u Lokve. Nadam se da mi prošlogodišnje iskustvo kontrloliranja bu pomoglo osvojiti neke bodiče za kup.

A u svezi glede savezne problematike...biće puno posla, a biće i izvanredne skupštine...uskoro, a možda i prije nego su se neki nadali bit će postupljeno u skladu s člankom 33 statuta ...

I na kraju ono najvažnije.
Pripreme za memorijal se zahuktavaju. Ekipa reambulatora još pegla zadnje kvadrate, staze su uglavnom splanirane i sve je spremno za vaše prijave. Za upozoriti je da će na Maruševcu biti nužno i neophodno nositi štitnike za noge (toplo se preporučuju) pošto je podrast postao i nadrast, a i u Toplicama se ima dost koprivi na nekim djelovima. Danas nam je i MORH upalil zeleno svjetlo za logističku potporu, a sponzori stalno uletavaju. Biće ića i pića...makar za one najbolje...a za sve ostale utješna nagrada je grah.
Sada samo pratite kaj se dešava na stranicama memorijala jer će biti aktualaca poprilično.

2 komentara:

  1. Članak 33: "Svečana sjednica Skupštine saziva se radi obilježavanja važnijih obljetnica i uspjeha
    orijentacijskog trčanja u Republici Hrvatskoj." Kad će to biti?

    OdgovoriIzbriši
  2. može i sad. samo se sjednete u auto i pravac delnice

    OdgovoriIzbriši