utorak, 19. lipnja 2007.

SPARINA NA BLOGU

Sparine su velike, pa to utječe i na informacije koje se mogu naći na ovom mjestu.
Prošli vikend je bilo sadržajno i lijepo, pa se čak nije ni moglo obići sve O-destinacije koje su bile IN.
Krenimo redom...ili bolje rečeno neredom...
1) Za CRO-OPEN organizator je izjednačio startnine, tako da svi oni koji se prijavljuju nakon VE moreju se prijaviti pod jednakim uvjetima.
2) Lokve su završile očekivano-neočekivanim rezultatima što ovisi o tome što ste očekivali. Moj klub je došao u nešto manjem broju zbog brojnih obaveza, tako da je Kole moral i iskontrolirati kontrolice mjesto Vlade. Is početka se baš nikak nisam pronalazil na karti, al svima je bilo jednako, a nama koji smo startali nakraju ipak je bilo lakše jer su lopoči, koprive i travurina već bile probijene. Nečemo se žaliti jer Vas na Maruši čeka još veči pakao.
IO je dogovoril i nekoliko stvarčica na brzinu:
a) Na memorijalu se budu proglasili i štafetni prvaci...priznanja su pripremljena.
b) Održati će se i sastanak sa predstavnicima klubova u V. Toplicama poradi aktualnih informacija, te će im se i uručiti pozivi za izvanrednu skupštinu koja će biti 07.07. u Delnicama
c) Biti će i sjednica IO-a u Maruševcu nakon proglašenja.
3) Kod Idrije je održana utrka SLO-HR lige u PRE-O, a sve imate na stranicama OK TRZINA . Tu su sve informacije koje prate ovakve trke. Šteta kaj su se termini poklopili sa Lokvami pa smo morali nešto žrtvovati. Vidim da su poništene dve kontrole...znaći bilo je veselo.
4) A picoki i picokače su se stvarno potrudili napraviti feštu u subotu na MTB-O. Svi fale organizaciju i trku, bicikl je zel nekšni slovenac na tomboli, a karta je super - vidio ja. Rezultati su TU. (i sve ostalo...).
5) to je to

Požurite s prijavama (neke još nismo dobili), i pratite stranice memorijala jer slijede vriške informacije svakodnevno.

Nema komentara:

Objavi komentar