petak, 8. lipnja 2007.

NOVOSTI RAZNORAZNE

Idemo prvo s onim što nam slijedi:

Dakle, za nedelju su Vam zišle startne liste za sprint i neprecizni sprint.
Vihoraši bilježe veliki odaziv na trku što umnogome mogu zahvaliti i Neneku koji ponovo poštrojava svoje odlikaše. Mjesto radnje več svi znate, pa se vidimo. Sve ostalo kaj vas interesira i zanima morete najti na stranicama natjecanja.

Zatim moja ekipa ide na Vojaško prvenstvo SLO armade od pondeljka do srede. Mjesto radnje je Postojna a koautori karte su Barry i Čezare...kažu da je tak črna da se putevi opče ne vide od kamenja...bumo vidli i to čudo. Mi se vračamo na mjesto zločina jer smo tam več ovu ljetu lovili ZAKLAD.

Danas smo bili i na prostoru gdje će se odvijati prva etapa memorijala. Nogometno igralište u Toplicama je spremno da se tam ugodno osečate...trava je friško pokošena, ima i veceja, biće i svega drugoga. Navijači mogu i na tribine. Imačete i karticu za zagrijavanje do starta sa par kontrolica, zatim bu skoro i poziv za dječju trkicu i tak...pomalo se priprema fešta. Reambulatori će intezivno raditi sve tam do pred zadnji tjedan jerbo ima dost toga novega na terenu.

Ovih dana Vam je inače Evropsko prvenstvo u montinbajkorjentaciji. Vidim da se i na drugim stranicama-blogovima povela diskusija oko istega. Osobno sam čekal da se objave kakšni rezultati pa da s tim idem van, al stranice su živa katastrofa pa s njih nemreš ništ pošteno saznati. Tako čitamo s Vihoraških stranic ono što šalju naši SMS-om, a vidim sad i da su stranicu s rezultatima spremili OVDJE. Napokon i to. Inače tam su Karlo, Bero i Šantolić. Postavlja se pitanje na koznakojim stranicama kajpajeto...pa drugovi, to je zaista prvi povjesni nastup repke koja ima potporu HSOT-a. Ne i posljednji ovu godinu. Naime, vrlo brzo slijedi i akcija TERMELAND gdje če natjecatelji nastupiti i spavati za đabe. Ak je problem, i hranu bumo rješili...itak imam viška CSO-ja.
Tko je osigurao sredstva za ovaj nastup u italiji? Pa sponzori...a sponzori su natjecatelji sami. Naravno da ovo nije v redu, al kad se je pital IO i direktor reklo se...imačete onolko sredstava na raspolaganju koliko će biti u blagajni HSOT-a, a blagajnu pune znaseko. No ovo je sigurno dobar početak. naravno da se o ovome šutelo jer je za očekivati bila ponovo nekšna intervencija raznih komesara, a večvam ve morem reči...za termeland morete zvati i papu krajcija...ništ vam ne pomaže...repka če nastupiti.

Tu su vam inače i rezultati hrvaško-slovenske MTB-o lige pa sami si prosudite ko treba bit u repki, a ko ne...i ko je trebal prošle godine biti a nije zbog poznatih ucjena...

Nadalje nam se bliži:
PICOK
LOKVE
TRZIN & AZIMUT precizna i ABC trčanje

Zatim slijedi vikend memorijala i termeland prologa, zatim ponovo termeland vikend i kro open vikend...a mora se i na more...kako to sve uskladiti ? .... Teško

Nema komentara:

Objavi komentar