nedjelja, 6. svibnja 2007.

ZAOSTACI ZAOSTATAKA

Dugo ništ ne javih zbog raznoraznijeh obvezica.
Krenimo dakle redom ili neredom:
  • Održan je dugoočekivani sastanak sa ovlaštenom osobom ispred (i iza) UDU Delnice na kojem je bila prisutna velika večina članova skupštine koji su se naravno usuglasili sa svime što smo i što su i što je netko prdložio, a imalo je smisla i bilo je bez besmisla. Bili su nazočni i predstavnici nekih novih pridruženih članova, što je vrlo lijepo saznanje da ih interesiraju stvari bitne za savez. Ovo naravno nije lijepa vijest za neke koji stalno rugobore protiv svog i protiv nesvog saveza i njegovih tijela. Očekuje se uskoro i riješenje UDU (ovaj tjedan) te se onda ide službeno prema HOO.
  • Iz prve ruke se moglo i čuti da je ono što je dignuto na razinu nacionalnosavezne katastrofe - inspekcijski nadzor, zatraženo od jednog nam dragog bratskog saveza (dogovorismo se ne navoditi imena jer da nebi bili optuženi da je netko osođen prije osude). Dakle, već drugi put im je odgovoreno (prvi put prošle godine u Zagrebačkom UDU-u, a sada i u Delničkom) na fini, pravni , uglađeni način....pa kajstebedasti?
  • Na sjednici IO-ja koja se je održala neposredno prije Ačkovog kupija primljeni su u privremeno članstvo OK Kapela, i OK Japetić. Japetić je na istom sastanku povukao svoj stav da ne priznaje statut saveza, a isto nije učinio HODAM (nije nikog bilo, a nikakav dopis se nije dobio) pa im je IO morao ukinuti status privremenog člana. Mislim da nijedan ozbiljan a ni neozbiljan savez nema u svom sastavu članicu koja ne priznaje statut saveza. Ove informacije naravno biti će uobličene i u službenom zapisniku, pa ih uzmite s rezervom.
  • OK Japetić je pustio u pogon nove WEB stranice. Isto su objavili na saveznom vebu, a prvi dojam je da su stranice odlične jer daju niz raznih statistika i rezultata što nijedne stranice do sada nisu radile. Branimir je izgleda uložio dosta truda, a mislim da bi i Špeku trebalo koristiti u obradi rezultata jer nema smisla da se dupliciraju poslovi u ionakvoj oskudici ljudi koji žele nešto kvalitetno raditi za ovaj savez.
  • OK Ris nas na svojim stranicama upozorava na novu kategorizaciju HOO-a gdje se o-trčanje posebno navodi...pa poglečte u kojoj ste kategoriji.
  • Na stranicama SLOVENIJA OPENA je objavljen i BILTEN 3 u kojem organizator lijepo navodi da će natjecanje biti i Prvenstvo Hrvatske u štafeti. Prijavljeno je 300-totinjak natjecatelja od čega 60-tak hrvatina i hrvačanica. Naki buju bežali za svoje matične slovenske klubije, a v štafetu buju valda se povratili v domače. TU imate i dužine staza, upozorbu za treču izmjenu štafete v Eliti i još puno toga kaj si molim sami poglečte.
  • Vihor je objavil i Prolaze s ačkovog kupija.
  • Sam kaj pozabil ?....a da...pratite stranice 1. Orienteering trijangleka . Promjenjen je kontrolor MTBO, objavljeni su pozivi, danas bu i razpis, uglavnom veselo je svaki dan.
  • Zaboravih pripomenut da se sprema izrada nove školske karte u Gornjem Mihaljevcu (sam to morti več rekel?) i da bu vjerovatno 31. 5. njihovo školsko prvenstvo.

Nema komentara:

Objavi komentar