Pokreće Blogger.

utorak, 1. svibnja 2007.

DAN MASOVNOG GRAHOVANJA

Share & Comment
iliti prvi svibanj (maj) je danas. Meni je baš svejedno jel blagdan crkveni, komunistički, proleterski, novohrvatski ili kajaznamkakav, bitno da se ne dela i da moreš s familijom provesti dan.
Tako se i jučer ni delalo zahvaljujući tko zna čemu, a dan smo iskoristili za obilazak gornjeg međimurja i treninga na Prapočanu. Sa femili sam otišel prvo u Sveti Martin na kavu, te sam se još jednom uvjeril kako su toplice pune gostiju. Al ono što je bitno je da će tu jednog dana niknuti jedna prava O-karta. Zatim smo otišli na Praporčan. Prvi moj susret sa tom kartom je protekao u upoznavanju strmina i reambulacije pojedinih dijelova. Bilo nas je ukupno 6 sa dva privjeska i jednom bejbisitericom. Isprobal sam nove Falkonice i morem reči da bolje kopačke nis u životu imal. (To je prvi dojam).
Kasnije smo otišli na slatkač i sok u sponzorski kafić-piceriju jer je ELLA častila za neznam kaj...ma znam...
ELLA - SRETAN TI PRVI MAJ - TVOJ ROĐENDAN.
Eto tak je to kad ti se poklopi rođendan sa praznikom...no bolje za prvi maj nek za dan republike.

Od ozbiljnih O-tema samo da smo dobili prijedlog izmjena statuta kojeg nudi UDU. Mislim da se tu nema što dodati i oduzeti.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com