nedjelja, 29. travnja 2007.

U i OKO AČKOVOG KUPA

Fčera smo krenuli s četri auta put Jakovlja. Neki su i malo kasnili pa su u zadnji čas stigli na start te su im djeca skoro ostala uskračena medalje i hrpe slatkiša. Trka ko trka je protekla OK, a nosimo i jednu medalju. BRAVO ELA!!!
Pošto sam zadovoljan sa trkom, znači da nisam grešil, ali je...ga nemrem brže. Branko je imao dobar plasman u M35, a s obzirom da nije imal kompas, mislim da je realno trebal pokupit medalju. Kompas je na nekim dionicama bil nužan za brzo kretanje. S obzirom da se puti već slabo vide, meni je jako pomagal. Davor je isto bil solidan, a dečki u E su bili dobri. Silvio je strčal OK, a prezidente je zel 75 bodova (to bi moglo biti bitno za sljedeču sezonu).
Neki nisu došli iako su bili najavljeni.
Rezultati su tu.
Nakon trke su se okupili predstavnici udruga članica te je dogovoren sastanak idući petek v Metropoli kako bi se statut poriftal za upad u HOO.
Valda su sad zadovoljni oni koji kampiraju pred UDU jer će UDU osobno doći razjasniti situaciju.
Vidjeh neke ljude da su došli, al da nisu nastupili...valda nemaju za koga, a neda im se platit veća startnina.
Statut bi trebal ovih dana biti i javno dostavljen (prijedlog UDU-a), a nakon toga slijedi intezivna aktivnost prema HOO-u.
Inaće da se i zna da je jedan savez ovlastio osobu da ga zastupa u sporu koji je prema HSOT-u pokrenuo, gdje se isti savez žali kako je HSOT registriran i kako djeluje (inspekcijski nadzor se traži). Rekel bi samo da nam mogu staviti soli na rep, a neznam kaj im treba da se tak blamiraju jer se čitav UDU smije njihovim dopisima. No neka i to ostane zapisano za budučnost. U zbirci dokumenata saveza postoje svi dokumenti, a jednom će se pisati i povjest nastajanja HSOT-a.

Danas smo Hoky, prezidente i ja pomalo izradili zadatke za PRE-O. Sutra je trening na Praporčanu, a dalje bumo vidli.

Nema komentara:

Objavi komentar