nedjelja, 20. svibnja 2007.

AKTUALNOSTI I OSTALO

Tak je to kad dugo nikaj ne pišeš pa ti se nabere preveč toga...
Idemo prvo na aktualac:
Kad sam prekfčera na dnevniku čul da su na plitvicama zginuli neki stari njemci, mom sam pomislil na najgore...sva sreča da nije bil niko od orijentacista...samo bi nam to falilo. Organizator je objavil več i rezultate:
1. Dan
2. Dan
Ukupno
Idemo to kratko proanalizirati...al kratko:
Na osobnim stranicama jednog od najglavnijeg organizatora osvanula je dobropoznata objava da je IO zbojkotiral natjecanje. To se naravno vidi po tome kaj je malo hrvatina i hrvatinčica. Morat ću svog prezidenteja kazniti zakaj se ni odazval na bojkot...kazna bu jedan špricer v moje grlo. A i ostali klubiji se baš nisu odazvali bojkotu...pa mi baš sad niš ni jasno. A bilo je i nazivanja raznih prezidentea, i tajnika pojedinih klubova da zakaj se ne dolazi? Ajd rečite sad, ste kad zvali koga telefonom da zakaj se ni odazval vašem pozivu za trku? Strašno zanimljivo...morti i mi to uvedemo u praksu...od sutra očekujte konstantno maltretiranje telefonskim pozivima...doči ćete vi nama...milom ili silom.

Vidim da su se pojavila neka imena koja su početkom sezone izjavila da neće trčati. To mi je drago. Je..eš politiku...trčati se mora. Međutim, neki trče pod nazivom HRVAŠKA, a da to stvarno ni u najgorim kombinacijama nebi mogli da imaju i malo srama. Zamislite mene da trčim za repku? Tak bi se crvenil da bi bil medicinski fenomen. A ima takvih, vjerovali ili ne...i ne crvene se. To znači da su još veči medicinski fenomen...nesrameča bića.

Vidim također da su Tena, Dunja i Lino otrčali solidne trke...klince baš ne pratim. Doduše, Dunja je malo kiksala na sprintu. Moj pajdo Janko je pomel konkurenciju u M35. Zajedničke pripreme su mu dobro došle. Prezidente je bil jako solidan po plasmanu fčera. Čak je dobil Herwiga. Ela isto, a doprezidentica je izgleda više razmišljala o roštilju kaj bu nam danas priredila.

Fčera sam još jemput skontroliral staze i kontrole za MTBO. Bit će jako veselo. Neke kraće manje staze su na granici incidenta (iliti korita drave) pa bi moglo biti i plivanja za one nadobudne koji će birati kraće varijante. No za okorjele bajkere ovo je sigurno dodatni izazov. Glečte samo na čemu su neki trenirali:

Danas idemo još jemput pregledati Graberje (Kole i ja), pa u Čikago po zadnju provjeru PRE-O kontrola. Nakon toga slijedi sastanak organizacijskog odbora uz roštilj na Selnici.

A kak je bilo drugi dan priprema u Sloveniji...pa išli smo u Logatec na WRE trku. Prespavali smo uz društvo 6 sova koje su se smjestile na jelku pored naše sobe i čitavo vrijeme imale svoj big brader na repertoaru:


Svi koji ste bili na trci znate sve, al idemo malo iz mog kuta:
Karta - izvrsna, teren isto takav. Gušt za orijentiranje, a sve ostalo onda ide u drugi plan. Organizacija solidna, a neki su već primjetili pojedine male sitnice...iliti propuste. Mi uvijek cjepidlačimo, pa su na to i organizatori navikli...i bolje da je tako ...bez ljutnje. Neke dionice na karti imale su ljubičastom bojom prekrivene puteve pa su se teško čitali. Druga primjedba koja nije realizirana je možda malo krivo postavljeni cilj...pitam se kaj bi bilo da je pljusnula kiša? Sve ostalo je bilo stvarno OK. OK Međimurje je pripremal ekipe za drugi dan - štafetu, pa je bilo postavljeno nekoliko ciljeva: 1) Priviknut Miljca na kartu nakon godine pauze, 2) Ne skršit se u šumi, 3) Šafrana dobit na radnu temperaturu i 4) Upoznati što više terena za sutra. Svi ciljevi su bili ostvareni i jedva smo čekali sutrašnji dan.

Evo: Rezultati (u skladu s postavljenim ciljevima)

Prolazi

SplitsBrowser

RouteGadget

Organizatorov foto album

Herwigove fotografije

Samove fotke

Semiperdo photos

Nastavak slijedi...

Nema komentara:

Objavi komentar