utorak, 22. svibnja 2007.

KOJA GUŽVA

Kad organiziraš natjecanje, sve se vrti brzo. Danas sam uspel poriftati preciznu do kraja pa očekujte i tehničke karakteristike za sve staze, kao i dodatne napomene, upozorbe i slično.

Fčera smo na policiji sreli Smerkea...mi na prijavu natjecanja, a on produžuje vozačku...ponovo prilika da se prozbori koja o starim danima orijentacije...ali i o planinarskim problemčićima... fala bogu to je iza nas.
Sve dozvole su rješene, slijedi štampanje karata, startne liste i bilteni te fina šminka. Izgleda da bu ovo po prijavama najjače MTBO ali i PRE-O natjecanje do sada u Hrvaškoj.

Vihor je objavil poziv na svoj CHALLENGE DAY ...bit će i tamo veselo i zanimljivo - obavezno posjetiti. PRE-O je u sprintu gdje su sve kontrole vremenske...a tu će biti svašta.

Stvarno nemam vremena nešto suvislo napisati o štafeti na plitvicama, kao i o trci u Fussinama na kojoj su bili nazočni neki hrvatski orijentacisti i klubovi.

Osvrnuo bi se samo na netočne informacije koje neki navode o štafeti u Logatecu.
Nije OK Međimurje osvojilo 3. mjesto zahvaljujući disku Vihora, već zahvaljujući dobroj trci svih, a posebice Željka Koščaka.
Željko Koščak je izmjenio kao 4 iza Risa, Bjelovara i Vihora. Iza je išao Japetić sa Edijem u zadnjoj izmjeni. Edi je stignul Koleta negdje na 10-toj (autentična njegova izjava), al se onda opustio i pogriješio...Kole je ostao hladan ko špricer i trčao svoju trku. Edi je još jednom kiksal kad je počeo hvatati zaostatak i tu je Japetić ispustio šansu. Do prolazne kontrole Kole je stignuo Varnicu. Dali je u tom trenutku netko rekao Iskri da je diskan, ili ne..možda i nije toliko bitno. Bitno je da je Kole nadoknadil do tud 10-tak minuta i da je bio u boljem tempu. Kolko sam ja vidio, Iskra i KOle su se ganjali do kraja, kada se Iskra zaletel na krivi grm, i tu ga je Kole prešel. Znači 2 nula za Koleta i bronca za nas. Bila bi i da nije Vihor diskan. Kole je otrčao izvrsnu timsku utrku i svaka mu čast. Mi smo uzeli po što smo došli iako su nam neki pokušavali prišiti i ulogu favorita. možda smo mogli i stepenicu gore da smo imali prve dvije izmjene sa više utrka u nogama, ali Risove vanzemaljce nitko nemre dobiti, ma koliko got neki sanjali o tome.

Sad idem za ozbiljnim poslom pa pratite novosti oko trijangleka.

Nema komentara:

Objavi komentar