Pokreće Blogger.

petak, 27. travnja 2007.

SOLARSKE ŠUME - POHOD JEDNO 15-ti

Share & Comment
Nisam nikad nastupil na onoj prvoj karti iz Solarskih. Onoj koja se vodi kao broj 9. Ipak je ta karta iz 1983, a ja sam se tek počel bavit orijentacijom i to jako daleko od solarskih. Al sam na 15-tici iz 84-te uspel ubilježiti preko nekoliko nastupa jer se ta karta raubala jako dugo. Zatim je stiglo svjecko prvenstvo 99-te i karta se nanovo nacrtala, ovog puta u režiji Oresta i Bohdana. I evo, 7 godina kasnije...još uvjek služi svrsi. Mislim da sam prešel dvoznamenkastu cifru na tom terenu.

Startne liste su tu, ima nas 15 međimuraca i onih koji se tako osječaju. Da nemoraju služiti na oltaru domovine, bilo bi još nekih.

Jočer imasmo IO...do dugo u noć...neću o zaključcima, ali na Solarskima bi se trebali skupiti predstavnici udruga u skupštini kako bi im se razjasnila situacija oko verifikacije zaključaka sa zadnje skupštine i usvajanja novog statuta.

Na slijedečoj skupštini uglavnom primamo dva kluba u savez (za sada).

Vidimo se sutra i želim nam svima dobro vrijeme i vedro raspoloženje.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com