Pokreće Blogger.

srijeda, 25. travnja 2007.

MARUŠEVEC

Share & Comment
Danas je obavljen razgovor sa načelnikom općine Maruševec. Ako sve bude u redu, ciljni prostor će biti na drugoj poziciji od one uobičajene - kod dvorca. A biti će tu svašta...a ono što mogu najaviti je BESPLATNI GRAH za sve koji će startati. Ovo nam je osigurao predsjednik Udruge 7. gbr PUMA - g. Marinjak iliti po naši Zmija.
Prezidente nam je danas bil na ručku s župnikom. Dogovorili su molitvu za HSOT, a kad jednom uđemo u HOO besplatno će objaviti misu zahvalnicu. Hoće li nam se molitve uslišiti?
Sutra idemo štampati pozive... a zatim na IO u metropolu. Pregzutra mi je promocija a prekprekzutra juriš u Solarske.
Ekipa OK Međimurje kreće u jakom sastavu, nikad jači. A nije to čak ni puni sastav koji će istrčati na teren na nekoj od idučih utakmica. Prije toga dogovorili smo i jedan transfer u drugi klub. Cijena je dogovorena sukladno uvjetima na tržištu. Mi smo dali nekog na posudbu, a pare će sjesti u klubsku blagajnu. Pošteno ? - Pošteno.
Svrbi me da još nekaj napišem...al neču. Zapamtite ovaj datum.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com