ponedjeljak, 12. ožujka 2007.

LIPICA - DEJ AFTER DANA POSLJE

Danas su na stranicama LIPICE objavljeni rezultati oba dana kao i onaj za najbolji klub. Još se vode neke polemike oko prolaznih vremena i neki rezultati još nisu potvrđeni, ali do objave službenih možemo napraviti i neke male analize.
Moj SLO-klub je zamalo ostal bez pršuta...nema veze, k nama mogu uvjek doći na kolbase (kranjske).
U eliti je pobjedil po WRE listi 3 mađar po jakosti. Mislim da je fant u napredku pošto je prošle godine bio 6-ti. Imam lagani dojam da je upravo toliko bila siromašnija i elitna kategorija...dakle prošle godine je bilo bar jedno 5 jakih imena više u eliti. Ipak je razlika kada je u pitanju WRE utrka.
Lino je bio (najbolji slovenski hrvat) na razini prošlogodišnjih rezultata, ali s obzirom na već navedenu konstataciju mislim da nemože biti previše zadovoljan (drugi dan je očito podbacio). No i dalje je najbolji od svih naših koji su nastupili bilo za hrvatske, bilo za slovenske klubove.
Isto se može reči i za Špeka...razina rezultata ista, ali konkurencija nešto slabija.
Cure nisam preveč analiziral, al imam osječaj da je Vinka dosta napredovala jer je u odnosu na prošlu godinu kada je ukupno zaostajala 27-28 minuta za Evom, ove godine bila bolja 6-7 minuta. Pošto se radi o istom terenu, ovakva usporedba može puno toga pokazati (ali i sakriti jer ne uzimam sve moguče parametre).

Idući vikend u Delnicama je zagrijavanje za našu sezonu trčanja, iako do njenog početka ima još puno zanimljivih trka.

Danas sam od Čepa doznao informaciju da je POK MAKSIMIR na izbornoj skupštini kluba izabrao novo vodstvo. Novi-stari predsjednik je i dalje Čep, dok je tajnik Milivoj. Čestitke novom (starom) vodstvu i nadam se da će proklamirano približavanje HSOT-u uroditi većim obostranim razumijevanjem. Imam lagani osječaj da su za niz nesuglasica na relaciji IO HSOT - POK Maksimir krivi pokvareni telefoni i polupijane sekretarice.
Bitno je da se kreće...neki put moraš žrtvovati jaku figuru da bi dobio partiju. Tu se vide pravi majstori.

Nema komentara:

Objavi komentar