Pokreće Blogger.

utorak, 13. ožujka 2007.

PROGLAŠENJE KUPOVA - UVODNIK

Share & Comment
Danas brusih pero dopisujući se opet s jednim precjednikom. No povod postu je ipak najava proglašenja u nedjelju. Nositelj proglašenja - OK Ris potrudio se da program bude bogat - od sprint utrke, sjednice IO-a, proglašenja i konferencije za novinare, a sve to uz koordinaciju IO-a saveza. Neki članovi saveza več su se ispričali da nemogu doći (zar baš nitko?). Također se čuje u kuloarima da neki slavodobitnici neće doči po zaslužena odličja jer imaju prečeg posla. Na stranu s tim što je od toga opravdano, a što ne, ali smatram da ne treba slati diplome (i druga odličja) poštom, davati trečim osobama ili predstavnicima klubova. Ovaj moj stav će vjerovatno ponovo izazvati kontroverze, no isto tako kao što savez treba nagraditi najuspješnije, i ti slavodobitnici trebaju odati priznanje onome tko im je osigurao da ta priznanja i prime. Uostalom, priznanja se uvijek osobno mogu podići u prostorijama saveza, ako je netkome stalo do njih.

Ovaj princip će OK Međimurje primjenjivati od ove godine na svojim trkama. Koga nema na proglašenju - ne dobiva medalju (i druge nagrade) tako dugo dok istu ne podigne osobno u klubu. Kada netko organizira utrku, i na to potroši silne sate dobrovoljnog rada da bi natjecateljima pružio maksimum, red je da se bude na proglašenju i osobno preuzme zasluženo.
Dakle, nemojte reći da niste znali..na našim trkama nema preuzimanja nagrada od strane drugih, trečih ili četvrtih osoba. Priznanja vas čekaju u prostorijama kluba , a rokove čuvanja ćemo naknadno utvrditi. (Mislim da je dovoljna godina dana, a zatim slijedi reciklaža metala, papira i pretvaranje vina u rakiju iliti vinjak)
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

1 komentari:

  1. reciklaža u svakom slučaju dolazi u obzir. ipak u statutu imamo i točku koja govori o zaštiti prirode. kaj se tiče vina, nakon godine dana se nebu pokvarilo pa ga možemo pi pretvoriti u kalorije

    OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com