Pokreće Blogger.

nedjelja, 11. ožujka 2007.

LIPICA - DAN POSLIJE

Share & Comment
Dok tabani bride od kamenja Velikog Dola, sliježu se prvi dojmovi. Naša mala ekipa pohodila je i ove godine Lipicu. Ovog puta nastupili smo na SOL trci i to za naš novi klub - Severovzhod. Rezultati nisu nešto briljantni, ali ciljevi su ispunjeni. Bili smo na jednoj jako dobroj trci, vrijeme je bilo prekrasno i što češ bolje? Pošto znam svoje limite, rezultatom sam zadovoljan. Nisam se previše krumpiral (osim možda jednom, al malo), a koncetracija mi je bila na jako niskoj razini. To je dobro. Po kamenju ionak neznam bežati, a to je i boljka moje ekipe.
Ovo nam je bila vjerovatno najdalja trka ove godine (3 h od granice+-cca15 min). Usput smo gledali kolko nam treba do drugih destinacija koje moramo pohoditi.
Sa Kustijem smo počeli nekaj dogovarati oko pomoći na njihovoj trci. Ovih dana ćemo sve dogovoriti, a pomoć će i ubuduće biti uzajamna.
Rezultate prvog dana možete vidjeti TUKAJ

Za tjedan dana intezivno krećemo sa izradom karata za naše trke.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com