utorak, 6. veljače 2007.

KOMENTARI VAN RUBRIKE

Je...ga štel sam prešutiti neke stvari...al eto...neprijatelj nikad ne miruje.

Ispada da grčevito branim firmu u kojoj radim, al nemrem si pomoč kad me vuku za jezik.
Daklem ja znam koliko je natjecatelja bilo na prvom prvenstvu HV..a kolko na zadnjem.
Ali znam i slijedeće stvari:
Koliko je osoba bilo u sastavu HV onda, a koliko ih je sada, i koliki je posto onih koji su tada učestvovali na prvenstvu u ukupnom broju sastava, a koliki je danas. Isto tako znam da su kroz sastav HV-a prodefilirale i raznorazne kreature, pa i neke poznate, a da baruta pomirisali nisu, a četnika su vidjeli samo na televiziji...no da ne skrenem s teme...

Znate li koliko je natjecatelja Jelen imao onda kad je Đana bio osoba koja je zastupala klub. Kolko ih je trčalo prošle godine? Ko je zastupao taj klub?

Znate li koliko je orijentacista službeno bilo registrirano onda kada je HV kroz civilna natjecanja vodio i kup HV-a. Vodio sam rezultate kupa HV-a...imali smo oko 120 natjecatelja. Kada bi maknuli tih 120...koliko bi u tom trenutku bilo preostalih...ajde izračunajte.

Idemo na neke normalne teme...
Iako smo bili blizu određivanja termina našeg slijedećeg natjecanja, izgleda da sve pada u vodu i vraća se na početak...tako da o tome nemam kaj drugo reči.
Statut je na lekturi...kad bude zlektoriran, dobit ćete i službeni stav o sklanjanju skraćenice HSOT - jel ste vi to tražili.

Zaboravil sam u popis natjecatelja staviti i Stanislava Kusteca...no pošto u našoj ligi nemre službeno nastupiti kao slovenac...moramo mu prvo dati međimursku putovnicu.
Znate li koliko vojnika ima u tjelima upravljanja slovenske zveze ?

2 komentara:

  1. o-sport

    Duh! A čemu ovaj osvrt? Su tvoje strane ružičaste, a ne žute. Se ni treba spuščati na taj nivo. Nek psi laju.

    OdgovoriIzbriši