srijeda, 7. veljače 2007.

DATUMI DATUMI

Malo smo se danas izkonzultirali i spregrupirali...pa smo donijeli neke odluke, koje naravno nisu konačne, ali se bližimo tome da jesu...
Konačne će biti kada donesemo službeni kalendar...valda

Tako smo prvo našli termin za ORIENTEERING TRIANGLE...

Bit će tjedan dana nakon ALPEADRIJE..znaći 26. i 27.05...uskoro o svemu na stranicama o kojima vas obavjestim

Onda smo morali maaalo pomaknuti MEMORIJAL jel su nam pajdaši iz severovzhoda uleteli u termin sa termenlandom...tj. s njihovim prologom u Murskoj Soboti. Da nebi izazivali napetost na granici...malo smo se pomakli za jedan dan pa će Memorijal po svemu sudeći biti 22. (petak je, al praznik je za NOB-ejce...za nas je neradni dan...što je bitno) i 23. (subota). Onda bute, ak bute šteli lepo pri nami prespavali (za đabaluk)...pa put Termelanda u nedjelju.

Najvjerovatnije bumo se kao klub obratili ostalim klubovima (udrugama, društvima, i kakgotočete), dali vam treba spavanje vikend poslje u Selnici. Termeland je 3 dana...od petka do nedelje na nekih 20tak kilometri od potencijalnog mjesta smještaja, u Mađarskoj. Ak bude interesa, lako rješimo.

Međimurje open i dalje čvrsto drži datum berbe, jer svako drugo rješenje je loše rješenje.
Da pomaknemo datum, Torpedaši nam nikad nebi oprostili.

Bilo je još nekih ideja oko trening kampa kod nas između memorijala i termelanda...dvojim o tome da bi bio veliki interes...ali ako me nagovorite...opcija je otvorena.

Ponovo sam pronašao u spam košu neke mailove koji tamo ne pripadaju...između ostalog od Jasminke i Kreše...pa im se ispričavam što nisu stekli dojam (opravdano) da sam mailove i dobio...

Nadam se da ćemo ovih dana uspostaviti i nekakav službeni kontakt za zajedničke lige...

Vi koji možete svakako odite na SRAKOTRK sa klincima u Samobor

Nema komentara:

Objavi komentar