Pokreće Blogger.

srijeda, 24. siječnja 2007.

JEL OVO KORAK NAPRIJED ILI NAZAD?

Share & Comment
Neda mi vrag mira pa čačkam i čačkam...I tako u registru udruga nađoh da postoji KOT "dr Ivan Merz"Evo tko nevjeruje:KLUB: ORJENTACIJSKOG TRČANJA "dr. IVAN MERZ" Registarski broj 21004731 Naziv KLUB ORJENTACIJSKOG TRČANJA "dr. IVAN MERZ" Skraćeni naziv: KOT "dr. IVAN MERZ" Sjedište: Zagreb, Petrinjska 31 Datum upisa: 31.05.2006 Djelatnosti: Planiranje rada i razvitka orjentacijskog trčanja; organiziranje i provođenje redovitih sustavnih treninga članova radi pripreme za natjecanja i pripremanje članova Kluba za sudjelovanje u sastavu gradske, županijske i državne reprezentacije; te druge djealtnosti iz članka 5. Statuta. OSTALI ŠPORTOVI NA TLU Osobe: DARIO ŠTAMBUK - PREDSJEDNIK Dakle, upisan sredinom prošle godine, i vjerojatno će tražiti učlanjenje u savez...E sad to ništa nebi bilo sporno, da osoba za zastupanje nije tajnik POK Maksimira. I dok je Jelen razriješio situaciju koja je nedopustiva zakonski, mislim da će Maksimir isto tako morati to napraviti jer još jednom podsječam na Zapisnik sa druge sjednice NO i Zakon o športu koji ne dozvoljava da osoba za zastupanje športske udruge bude članom druge športske udruge istoga športa.U zadnje vrijeme sam sa Čepom razmijenio par mailova i neću otkrivati sadržaje istih jer su ipak "privatnog " karaktera. No on tvrdi da Maksimir nema unutarnjih problema. Pa ako nema, onda zna da ima "frakciju" i podržava ju. Ako je to jedan od načina dobivanja glasova u skupštini i služi boljitku hrvatske orijentacije....navali narode...raspisujem natječaj za predsjednika i tajnika OK Varaždin, OK Novi Marof, OK Varaždinske Toplice, OK Čakovec, OK Maruševec, i OK "minismoovce". Uvjet je samo da niste članovi drugog OK. Čak se ni nemorate beviti orijentacijom. Nemorate čak ništa ni raditi. Samo kad je skupština pojavite se u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, ja organiziram prijevoz, a vi ste tu samo da dižete ruke...o cijeni se lako dogovorimo..ima se para...600 000 čuna.Živjeli mitinzi
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

3 komentari:

 1. gost

  Upravo tako. Klub nije član niti jednog registriranog Saveza (HSOT, HPS ili PSZ), ali to ne znači da ne postoji. Ako je upisan u registar udruga onda postoji i zapisnik sa osnivačke skupštine, postoje tijela upravljanja kluba... Bilo bi zanimljivo vidjeti tko se nalazi u tim tijelima. Onako usput Ivan Merz je osnovna škola koju pohađaju klinci Štambuka, a navodno i Veronika Mužak i Lucija Juričić koje trče za POK Maksimir.
  Dobro da znamo, dakle tajnik Maksimira ne može biti predstavnik u Skupštini HSOT-a, ili može? Uostalom mislim da je to ipak njihov predsjednik pa sve ovo nije niti važno. To je čista interna stvar koju rješava sama udruga kako nebi bila u koliziji sa zakonom o sportu.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ne slažem se da sukob interesa ne postoji, jer klub postoji, upisan je u registar udruga, registriran je za određenu djelatnost - orijentacijsko trčanje, a on je u tijelu upravlljanja drugog kluba iste djelatnosti. I da je samo član tog kluba bio bi u sukobu interesa. Dakle, članstvo nije upitno jer možeš biti član 100 klubova istog sporta, ali onda nemožeš ni u jednom biti u tijelu upravljanja kluba.

  OdgovoriIzbriši
 3. prezidente

  To da Dario ima svoj privatni klub je novost. Što se tiće sukoba interesa za sad ga nema, jer praktično Klub ne postoji ( osim za dobivanje financijskih sredstava) . Tako dugo dok se članovi ovog kluba ne natječu pod ovim klubom oni su članovi POK Maksimir. Što će biti u ovoj sezoni (2007) to se još ne zna.
  Tko zna, možda je i Dario progledao i uvidio cijelu istinu oko nekih mu kolega u klubu, pa je našao najbezbolnije rješenje.... odlazi on umjesto da nekoga protjera iz Kluba (POK Maksimir)
  Ima tu još puno da se piše ali,...

  OdgovoriIzbriši

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com