ponedjeljak, 14. kolovoza 2006.

WRE drugi dio

Jučer sam ostao dužan wre poredak za naše cure pa ga evo:
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Tena je na WOC pobrala dosta bodova i za naše prilike gdje nema nikakvu konkurenciju stoji solidno. Dunja je svoje bodiće pobirala po Belgiji i Danskoj.

Zbog čega je važno imati rangirane natjecatelje (R). Pitajte Tenu koja je ove godine ubola 0 bodova u Murskoj Soboti iako je pobjedila na WRE utrci. Znači nije dosta dobiti "licencu"...treba dopeljat i rangirane natjecatelje. Mi zasad imamo dosta rangiranih natjecatelja da uzmemo WRE bodove i da nam nitko ne dođe iz vana, ali bodovi ovise i od jačine same trke pa je to bitno za wre organizatore.

Vezano za moje jučerašnje pitanje...sukladno propozicijama IOF-a sudjelovanje na wre utrkama je otvorenog tipa za članove nacionalnih federacija...
Kako je onda prošle godine wre bodove osvajao npr Špek? Ako trčiš za slovenski klub na wre utrci osvajaš li bodove? Kako ove godine svi osvajamo WRE bodove a nismo svi članovi službene "nacionalne federacije".
Brzo šaljite mailove...što čekate...

Iduće godine možemo imati 5 WRE utrka u Hrvatskoj pošto su 2 rezervirane za AA. Pitanje je samo tko će dati licencu i kome. Što ako RIS želi WRE utrku iduće godine..ili Vihor...ili Bjelovar...ili Međimurje. Tko zna odgovor?
Možda oni koji se stavljaju iznad skupštine saveza u hijerarhiji o-svemira...

3 komentara:

  1. Skel

    Kako oni tako i mi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene više zanima kako ćemo nagodinu?

    OdgovoriIzbriši
  3. Skel

    Baš me zanima hoće li nam HPS oduzeti WRE trku! Ako neće biti će zanimljivo vidjeti tko će platiti tzv. WRE participaciju koju je Tišljar silom prošle godine oduzeo Vihoru od novaca namijenjenih za trku. NAravno sve bez računa

    OdgovoriIzbriši