Pokreće Blogger.

nedjelja, 13. kolovoza 2006.

WRE POREDAK

Share & Comment
Malo bih se danas osvrnuo na WRE poredak pošto su napokon izažurirani i rezultati iz Cerkna. Poredak izgleda ovako što se tiće CRO natjecatelja (cure sory, ali o vama možda drugom prilikom):
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
Kada sam prošlu nedjelju hvalio Matjaža...sad se tek vidi zašto sam ga hvalio. Matjaž je sa svojih 16 godina (neznam dali punih) uhvatio ogromnih 937 bodova u prvoj WRE utrci u M21E kategoriji. Od njega je u zadnjih godinu dana više bodova jedini ubo Delić na domačoj utrci u Jaski i Lino. Da bi njegov doseg bio još razumniji, dodajmo da Lino na svjetskom nije uspio ubosti više od 900 bodova te postići svoje najbolje ovogodišnje rezultate, a Edi je trčao otprilike u razini svojih najboljih rezultata koji se kreću između 700 i 800 bodova.

Još jednom moram javno reči da može biti sram onih debelokožaca zbog kojih Matjaž u zadnjih dvije godine nije putovao ni na jedno međunarodno natjecanje gdje su se branile boje Hrvatske.

U ovom trenutku Hrvatska ima 8 natjecatelja sa R statusom (više od 600 bodova) što je dobro za WRE organizatore, ali o tome drugi puta.

Interesira me samo dali će svi oni koji nisu članovi HPS-a ove godine ostati bez WRE bodova?

Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © ORIJENTIRANJE I ORIJENTACIJSKO PRIGOVARANJE | Designed by Templateism.com